Partyflock
 
­ Nederland

White Moon 16 november komt met nog nooit vertoonde led- en lasershow & decor!

gepubliceerd door , op
Na een heerlijke zomer en het geweldige steeds meer succesvolle Full Moon Festival, wat elke jaar groter en drukker wordt bezocht, op het mooie festivalterrein De Ven in Spaarnwoude met verschillende areas. Er is een grote Mainstage met vette tribal sounds van Full Moon, een hardere area met dj's zoals The Darkraver, Sound Rush, Dr Rude en Thera, een gezellige Open Outland stage met dj's zoals Dimitri, Gregor Salto, D-Rashid en andere grote namen en natuurlijk niet te vergeten en trance area gehost door Grotesque!Deze Full Moon zal alle andere Full Moons vergeten. De spectaculairste editie ooit!
Met White Moon in The Box Amsterdam gaan we het weer dik overdoen. Er zullen overal gezellige lounge zithoeken zijn en zal er deze keer een overweldigend en sensationeel decor zijn geïntrigeerd met de dikste led- & lasershow ooit in The Box vertoond! Wil je wat extra's dan kan je er ook als Super VIP of als VIP-deck heen met je vrienden op het meest geweldige feest in Amsterdam! Maar wacht niet te lang, want de VIP tickets gaan hard! Laat je niet verleiden door de vele andere feesten, maar kom naar dit spektakel waar iedereen in het wit met eventueel accenten in zilver (licht grijs) en goud is gekleed. Dit feest is maar 2x per jaar en deze editie wordt sensationeel!

Line up:
Main Area:
La Fuente - Marco V - D-Rashid - Spider - Jean - Ruben Vitalis - MEM - Emiel Roche - Mc Iceman

Hard Moon Area : DR.Rude & Baba Bday Bash
Dr. Rude - Freestyle Maniacs - Baba - Buzz Fuzz - Mainstage Maffia - MC Rhino vs MC Mania

Blue Moon area - hosted by I Love Trance:
Faith Mark - Renji - Toyax - Perry Owens - MC UB

Red Moon area (House & Club):
Maddog Milano - Georgio Schultz - Edgar Outland - Niels Mariee

Trailer:


Tickets
Zaterdag 16 november gaan we deze editie met z'n allen geweldig vieren. Let op: de kaartverkoop van dit event gaat zeer snel en Full Moon is bijna uitverkocht! Wil je hierbij zijn haal dan snel je tickets via full-moon.events

Viptafels
Er zijn nog enkele viptafels beschikbaar. Wat wil je nog meer een eigen VIPtafel met je vrienden met het mooiste uitzicht op alle shows en acts en een fles sterke drank naar keuze met frisdrank en een fles champagne! Dat is nog steeds mogelijk. Bel of mail voor reserveringen naar: 06-15482262 of 06-34014119 / vipreservationsthebox@gmail.com.

1 opmerking

dan kan je er ook als Super VIP of als VIP-deck heen

Humor :lol: