Partyflock
 
­ Nederland

Leafs brengt zijn eerste solo album 'Sensei' uit

gepubliceerd door , op
Leafs brengt zijn eerste solo album 'Sensei' uit
18 oktober 2019
Leafs heeft zijn fascinatie voor Japan nooit onder stoelen of banken gestoken. Vanaf zijn eerste hits stond de jonge artiest al bekend als Leafs 'Sensei', het Japanse woord voor meester. Voor zijn solo album reisde hij af naar Tokyo, waar hij een groot gedeelte van zijn album heeft geschreven en zijn 4-delige serie werd opgenomen. Het resultaat is een melodieus album waarin de jonge artiest, die op zijn 15e werd getekend door Noah's Ark, laat zien hoe hij gegroeid is de afgelopen jaren. 'Sensei' bestaat uit 14 tracks, waarvan eerder al de singles Tokio, Location, Model en GOAT verschenen.

"Dit album is mijn 'final form': ik ben gegroeid als artiest en heb alles gegeven! Mijn love gaat uit naar iedereen die mij support: de mamacita's, mijn shawty's en de sensei gang bij mijn shows. Dit album is voor jullie, I see you!
- Leafs



Over Leafs
De in 2001 geboren Leafs (Jahmil Dapaloe) werd op 15-jarige leeftijd de jongstgetekende artiest op Noah's Ark ooit. Na het zien van zijn video 'Race' neemt Noah's Ark producer Ramiks de rapper uit Almere onder zijn hoede, wat het startsein markeert van een samenwerkingsverband. In 2017 verschijnt 'FEALS', Leafs' door Ramiks geproduceerde debuut, met daarop doorbraaksingle 'Alright' met Yung Nnelg. Eind dat jaar volgt een tweede EP: 'Adventures', met daarop o.a. de singles 'Mikado' en 'Mamacita', waarvan laatstgenoemde de platina status behaalt. Het jaar erop staat Leafs op de platina hit 'Drip' van SFB, bemachtigt een rol in de NPO-serie 'Vakkenvullers' en brengt zijn derde project 'Life of A Teenage Rockstar' uit, wat hij het jaar erop opvolgt met een gezamenlijk project met Jacin Trill, de andere profeet van de Nederlandse new school hiphop. Met zijn melodieuze geluid en ontwapenende persoonlijkheid heeft Leafs zich in korte tijd weten te vestigen als een van de meest sprankelende talenten van Nederland.

1 opmerking

Goed dat Partyflock geen aandacht aan de DJ crack top100 besteedt.