Partyflock
 
­

BLSSD with FRNDS neemt jullie op 2 november mee naar Las Vegas

gepubliceerd door , op
Met 4 muziek area's, een casino, een wedding chappel, een "Gentlemens Club" is BLSSD at Las Vegas the place to be op 2 november. Niets staat je in de weg om je volledig onder te dompelen in de Las Vegas vibe!

Main
De main area is gesitueerd in de NXT en heeft een uniek licht systeem en BLSSD zal daar nog extra special effects, co2, ledscreens en confetti aan toevoegen.
Line up

DJ Jean
Ruben Vitalis
Loudgarden
DJangos
Jay-Ve b2b Michael Mess
Ivano

Club Gold (House area)
Is een knipoog naar een chique gentlemens club ergens op "de strip" in Las Vegas.
Bij Club Gold zijn echter de ladies meer dan welkom. Onze mannelijke entertainers ook wel DJ's genoemd serveren de lekkerste vrouwvriendelijke house tracks in een luxe ambiance. We zorgen voor bijpassend mannelijk en vrouwelijk dance entertainment om het plaatje compleet te maken. Just remember "What happens in Vegas, stays in Vegas"
Line up:

Roog
Orson Welsh
San Sebastian
Dalamrumah
Steven K b2b Ron Livo
Anthny

Sin City
is de techno/techhouse area tijdens BLSSD at Las Vegas. Waar melodieuze techhouse wordt afgewisseld met fist pumping techno.
Met DJ's die hun sporen hebben verdiend op mooie festivals. Zo draaide zij onder andere al bij onze vrienden van Woetstok, Wish, Herrie met Gerrie, Dans en Grietje, Paaspop, Bontgenoten, Brabants Verbond.
[i]Line up


RUBI.K
Hermanos
Paulie B
Marvin Late
LezVegaz

Trance Classics Café
Het kleine Trance Classics Café is gevestigd langs de "Route 95" in de buurt van Las Vegas. Een knusse setting in een oud Amerikaans café met de lekkerste trance classics voor en door onze trance FRNDS. Van vocale tracks tot lekkere power trance van weleer. Door de kleinschalige opzet is er een perfecte interactie tussen DJ en publiek.
Line up

Marc Simz
Faith Mark
Drumm
Carbyne
Fer D

Kom gekleed in je mooiste "classy" outfit (no blue jeans) naar het exclusieve en stijlvolle dance event BLSSD at Las Vegas. We zetten de welkomst bubbels alvast koud, uiteraard is de free candy bar er weer en rollen we de rode loper voor jullie uit.