Partyflock
 
­ Nederland

The Funky Cat organiseert deze zaterdag een Daytime Rave in Utrecht

gepubliceerd door , op
The Funky Cat
23 september 2019
FeestThe Funky Cat #11 · Daytime Rave
Datumzaterdag 28 september 2019
WinactieThe Funky Cat actiegesloten
LocatieDe Helling Site
The Funky Cat strijkt voor de derde keer neer in De Helling, Utrecht. Dit keer met een verse Daytime Rave: overdag feesten! Jarenlang vonden raves steevast diep in de nacht plaats, maar daar begint nu verandering in te komen. Steeds meer feesten vinden overdag plaats, en steeds meer mensen kiezen voor de gezonde tijden en frisse energie en die daar bij horen. The Funky Cat is helemaal overtuigd!

De rave zal er niet minder underground en alternatief van worden. Verwacht een lekker intense muzikale reis waar geen genre aan vast te knopen valt. Muziek die je kunt beleven, muziek waar je heerlijk op kunt dansen, vanaf de openingsceremonie om drie uur 's middags tot de stekker eruit gaat om elf uur 's avonds. Helemaal verzadigd op tijd naar bed, of die hard nog een feest er achteraan?

Met Geck-o op de line-up kun je altijd wat bijzonders verwachten (check zijn album Personality Test maar), en niemand minder dan DJ Hidden sluit de dag af met een unieke cross-genre set, zoals alleen hij dat kan. Uit Oostenrijk wordt STOIK overgevlogen om zijn gloednieuwe album ABSTRAKT te presenteren, dat ook voor het eerst verkrijgbaar zal zijn op het feest. Hatom neemt zijn aliassen Tom Different en Tom Under mee uit Slowakije voor twee totaal verschillende sets, en van bitface is bekend dat hij altijd weer een bizarre verzameling aan kwaliteitsmuziek meeneemt. Lokale held Udigo zal de toon zetten met een energieke openingsset.

Het publiek bij The Funky Cat is altijd een bonte verzameling van fijne mensen, van ultra-alternatief tot doodgewoon. Dit zorgt elke keer weer voor een heerlijke sfeer waarin je jezelf helemaal kunt uiten zoals je bent en je je voelt. Trek je paarse pyjama aan, je grijze kantoorpak, je nieuwe housebroek of je favoriete zwarte t-shirt, smeer jezelf onder met biologisch afbreekbare glitter of factor 50 zonnebrand (wellicht overbodig daarbinnen) en zorg dat iedereen je ziet knallen – of neem afscheid van je ego en verdwijn voor altijd in de muziek...

Kom zaterdag naar Utrecht en geniet naast de muziek van de gezellige chillout ruimte met een kleine kunst-expo, de traditionele kleurplaten en kattenliteratuur. Buiten is het overdag, maar op de dansvloer verdwijnt alle besef van tijd.

Hoe laat is het? Tijd om te raven!

1 opmerking