Partyflock
 
­

Crazy Wonderland festival 2020 is een feit · De early bird start over 2 dagen

gepubliceerd door , op
Crazy Wonderland festival is een mega succesvol festival dat steeds sneller uitverkoopt. Volgend jaar 2020 staat er iets heel speciaals op de planning, al kunnen we dat niet nu al verklappen. Maar een spektakel wordt het zeker!Aanstaande zaterdag is de uitverkochte editie van 2019 en met dit weer wat gaat komen zullen de mensen nog blijer zijn als normaal.

Heb jij dit jaar toevallig naast het net gevist of ben je zo fan van dit festival dat je volgend jaar zeker weer gaat, dan kan je aanstaande vrijdag zeker zijn voor een MEGA early bird knaller van maar 27,50 euro! Let op! Er zijn maar 500 mega early bird kaarten en die zijn meestal al in een paar uur uitverkocht. Druk aanstaande vrijdag op deze link crazyland.­org en haal je MEGA early bird kaarten binnen. Ook de VIP kaarten gaan voor een hele speciale prijs weg! Werkt de link niet? Dan kan je naar crazyland.­org gaan en daar je kaarten bestellen!

2 opmerkingen

Wat een geweldig feest was dit weer van begin tot eind genoten lekker genoeg hardstyle ❤💖
Maar wat is nou de datum in 2020? Zondag 30 aug 2020 lijkt me sterk en ik zag ook ergens zaterdag 25 juli 2020 staan.­, maar dat leek me weer erg vroeg.­ Anybody??