Partyflock
 
­

Audio Obscura keert terug naar het Muziekgebouw aan 't IJ voor Amsterdam Dance Event 2019 · Joris Voorn's Spectrum, Len Faki (all night long) & 10 jaar Adriatique

gepubliceerd door , op
Op donderdag 17 oktober slaat Audio Obscura de handen ineen met Spectrum, het label en event concept van Joris Voorn. Na een succesvolle editie met Koningsnacht en voorgaande ADE edities belooft dit wederom een spectaculaire avond te worden. Joris Voorn draait van open to close in het theater met een special guest, die tijdens een eerdere editie van Spectrum ADE ook aanwezig was. Wie dit is zal binnenkort bekend gemaakt worden. In het Bimhuis staan onder andere Hot Since 82 en Josh Butler.

Vrijdag 18 oktober staat in het teken van de Duitse techno legende Len Faki, die ons trakteert op een all night long set. Daarnaast zijn er optredens van Colin Benders, Brits talent Blawan, de Duitse powervrouw Ellen Allien, Henning Baer en Dr. Rubinstein. Local hero Benny Rodrigues zal onder zijn befaamde alter ego ROD zijn debuut maken op Audio Obscura. De complete line up volgt binnenkort.

Last but not least viert het Zwitserse duo Adriatique hun 10-jarig jubileum met een speciale show: X. Zij staan van open tot sluit in het theater, met ondersteunende acts zoals Max Cooper, Agents of Time, Red Axes, Roman Flügel, Matthew Dekay, Marino Canal en nog vele anderen.

Audio Obscura gaat vanaf nu een samenwerking aan met ticketing partner GUTS. Een Amsterdamse start-up die innovatieve features, waaronder blockchain technologie gebruikt om de kaartverkoop eerlijk en transparant te maken. De tickets worden met de smartphone van de koper geregistreerd waardoor bezoekers beschermd zijn tegen fraude en woekerprijzen. Audio Obscura is de eerste partij in de dance industry die een samenwerking met GUTS opzet.

Het indrukwekkende Muziekgebouw aan 't IJ is al eerder het toneel geweest van Audio Obscura evenementen, maar met een line up zoals deze, markeren zij wederom een historisch hoofdstuk in hun indrukwekkende geschiedenis. Stay tuned voor de aankondiging van het volledige Audio Obscura ADE programma.

De kaartverkoop start woendag 10 juli om 12.00 uur via GUTS.