Partyflock
 
­ Nederland

Heaven Outdoor festival pakt flink uit op haar 5de verjaardag

gepubliceerd door , op
Heaven Outdoor
5 april 2019
Heaven Outdoor is jarig en dat laten we natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. Het beste van alle voorgaande jaren, dat is wat je mag verwachten tijdens onze 5de verjaardag op 27 juli 2019. Dit jaar komen alle hoogtepunten van de afgelopen jaren samen. Heaven truly is a place on earth! 35 topartiesten, verdeeld over 4 stages met de beste hardstyle-, freestyle-, urban- en dancetracks en guilty pleasures.

Op zaterdag 27 juli vieren wij de 5de verjaardag van Heaven Outdoor en dat wordt er één met een gouden randje! Ons prachtige terrein aan de Surfplas in Vlaardingen (vlakbij Rotterdam) zal bol staan van vette stages, top-notch artiesten, entertainment, foodtrucks, koude drankjes en natuurlijk vuurwerk! Naast het ultieme feestgevoel zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van alle enthousiaste feestbeesten en geniet je aan de Surfplas van een adembenemende zonsondergang. Kortom, een dag om nooit meer te vergeten!

Volledige line-up


Duurzaam en verantwoord feesten
Wij zorgen ervoor dat jij op een duurzame en verantwoorde manier kan feesten, zodat ook de generatie na ons nog van deze mooie wereld kan genieten. We houden op al onze evenementen zo veel mogelijk rekening met mens, milieu en maatschappij. Aan de hand van diverse initiatieven zorgen wij voor sustainable smiles: de insmeerbar, Greenpeace, Witte Waas, beperkte geluidshinder, duurzaam vervoer en Celebrate Safe.

Tickets voor onze 5de verjaardag vliegen sneller dan ooit de deur uit, dus scoor jullie regular, vrienden- of VIP-tickets nu nog via heavenoutdoor.com.