Partyflock
 
­ Nederland

Elrow Town Amsterdam heeft line-up bekend gemaakt

gepubliceerd door , op
Headliners als 2ManyDJs, Basement Jaxx, Eats Everything en Fisher strijken op zaterdag 7 september neer in het groene Havenpark in Amsterdam.

De line-up voor de tweede editie van elrow Town Amsterdam op zaterdag 7 september, is bekend. In het groene Havenpark in Amsterdam verrijzen vijf stages waarop een internationale mix van grootheden en legendes, worden afgewisseld met lokale helden en gevestigde namen. Van Basement Jaxx en Eats Everything tot 2ManyDJs, van Luuk Van Dijk tot De La Swing, en van GUTI tot rijzende ster Fisher.

De organisatie heeft in totaal 25 artiesten bekend gemaakt en zal later dit jaar nog een speciale gast aan de line-up toevoegen.

Elrow Town staat bekend om zijn uitbundige shows, creatieve decors en kleurrijke confettiregens. Zo heeft elrow Town Amsterdam dit jaar meerdere thema's. Dat betekent nog meer gekte en nog meer verrassingen. Buiten, op de mainstage, onderga je een psychedelische trip, terwijl de twee kleinere podia in een Pink Cathedral en een op de Parijs geïnspireerde Arc de Rowomph veranderen. Indoor wordt er onder de noemer Rowsattack & The Enchanted Forrest een beroep op je fantasie gedaan, terwijl even verderop met heuse bomen de kleurrijke Enchanted Forest-wereld wordt gekweekt.

Volledige Line-up