Partyflock
 
­

Watermeloen viert 3-jarig bestaan met festival bij De Melkfabriek in Arnhem voor 2.500 bezoekers

gepubliceerd door , op
flyer Watermeloen
FeestWatermeloen · Verjaardagsfestival
Datumzaterdag 31 augustus 2019
LocatieMelkfabriek
Watermeloen, de vaste r&b/hiphop clubavond van Luxor Live, organiseert een festival ter ere van haar 3-jarig bestaan onder de noemer Watermeloen Verjaardagsfestival. Het muziekevenement strijkt zaterdag 31 augustus neer bij De Melkfabriek in Arnhem.

Er is plaats voor 2.500 bezoekers en er zijn drie podia die gehost worden door Watermeloen, La Rumba en Stille Nacht - Silent Disco. Wij zijn enorm dankbaar voor de support en liefde die we afgelopen drie jaar mochten ontvangen van onze bezoekers en dat mag gevierd worden, aldus Guido van Nistelrooij, een van de drijvende krachten achter de Arnhemse evenementenorganisatie Watermeloen.

Watermeloen organiseert nu al drie jaar met regelmaat r&b/hiphop evenementen in het Arnhemse poppodium Luxor Live en maakte een ongekende groei door. Van Nistelrooij: Luxor Live heeft vanaf dag één het vertrouwen in ons gehad en ons ondersteund bij de verdere ontwikkeling van Watermeloen. We begonnen in de bovenzaal voor 150 bezoekers, na een half jaar verkochten we de grote zaal uit met 700 bezoekers, na anderhalf jaar Musis met 1700 bezoekers en onlangs hebben we een succesvolle eerste editie van Zomervreugde Festival gehad met 5.000 bezoekers op Papendal. Daar zijn we super trots op natuurlijk!†De drang om hun activiteiten verder uit te breiden gaat onverminderd door; in juli hosten ze een podium tijdens Zwarte Cross Festival en nu organiseren ze in samenwerking met Luxor Live een eigen verjaardagsfestival.

De keuze om Watermeloen Verjaardagsfestival bij De Melkfabriek te organiseren, de nieuwe creatieve hotspot van Arnhem, sluit naadloos aan op de groei die Watermeloen doormaakt. Van Nistelrooij: Bij De Melkfabriek kunnen we een echte festivalsfeer creëren met meerdere podia, foodtrucks, randprogrammering en gekkigheid zoals spelletjes, een photobooth of karaoke. Het industriële karakter van de fabriek daagt onze creativiteit maximaal uit om er een unieke beleving van te maken.

Watermeloen Verjaardagsfestival vindt plaats op 31 augustus 2019 van 15.00 tot 00.00 uur bij De Melkfabriek in Arnhem. Kaarten zijn vanaf maandag 24 juni verkrijgbaar.