Partyflock
 
­

The countdown has begun nog 1 dagen te gaan · Jason Derulo toegevoegd aan spectaculaire line-up

gepubliceerd door , op
Nu de organisatie druk bezig is met de opbouw van het festivalterrein, is het aftellen tot Vestiville officieel begonnen. Muziekliefhebbers hebben nog maar vijftien dagen te gaan voordat enkel van 's werelds grootste artiesten optreden op het Belgische Vestiville in Lommel.

Nog niet tevreden met de ongelooflijke line-up met onder andere Future, Migos, A$AP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Trey Songz, Dadju, Giggs en nog veel meer? Vestiville voegt vandaag nog een act toe aan de indrukwekkende line-up van 2019. Niemand minder dan de met multi-platina bekroonde artiest Jason Derulo zal op zaterdag op de Main Stage komen te staan.

Met vier verschillende podia, de Main Stage, Global Stage, Valley of the Legends Stage en Evolution Stage, bevestigt de organisatie van Vestiville het Belgische hit-radiostation NRJ als de officiële mediapartner van het festival. Met unieke weggeefacties en exclusieve toegang tot het festival is NRJ deze maand het nummer 1-station voor Belgische muziekfans.

Voor die Vesti-bezoekers die op zoek zijn naar dé ultieme entertainmentervaring is Vestiville nog een stap verder gegaan, door zes 'VestiVilles' te creëren met elk een eigen thema. Deze themagebieden dienen als platform om beauty, wellness, gamen en e-sporten, urban sports, mode en kunst te promoten. Vestiville presenteert: BeautyVille, WellnessVille, SportsVille, GamesVille, FashionVille en ArtVille.

1 opmerking

Mooi feestje :bounce: