Partyflock
 
­

Paul Elstak ontvangt onder meer Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor bij 25-jarig jubileum Rainbow in the sky

gepubliceerd door , op
Paul Elstak heeft onder andere Party Animals en 2 Brothers on the 4th Floor uitgenodigd voor het jubileumconcert rond 25 years Rainbow in the Sky. Dat viert Elstak zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23.00 uur, in Gelredome in Arnhem. Het stadionconcert belooft de grootste show van Paul Elstak ooit te worden. De kaartverkoop start 6 juni, om 10.00 uur, via: rainbowinthesky.­nl.

Paul Elstak: "Een feest vieren is leuk, maar het wordt alleen maar beter als je daarbij muzikale vrienden mag ontvangen. En daar horen de mannen van Party Animals en René en Desirée van 2 Brothers zeker bij. We hebben allemaal in ongeveer dezelfde periode ons debuut gemaakt en zijn elkaar daarna heel vaak met veel plezier tegen gekomen op de diverse festivals. Party Animals en 2 Brothers 'are still going strong' en mogen dan ook niet ontbreken."

Party Animals maakt vanaf het midden van de jaren negentig naam met in eerste instantie happy hardcore en later hardcore house. De eerste drie singles belandden allemaal op de eerste plaats in de Nederlandse hitparades. De debuutsingle Have you ever been mellow (gezongen door Suzanna Mangar) werd opgevolgd door Hava Naquila, waarmee de gouden status werd bereikt. De derde single was Aquarius, die zelfs platina werd. Het succes bleef niet beperkt tot de landsgrenzen. Na het jaar 2000 werd het even stil rond Party Animals, maar bleek de muziek niet aan kracht te hebben ingeboet. De producers Jeff Porter en Jeroen Flamman formeerden een nieuwe groep, die tot op de dag van vandaag een druk bezette agenda heeft.

2 Brothers on the 4th Floor is sinds 1990 een voornaam muzikaal exportproduct. De gebroeders Martin en Bobby Boer staan aan de basis van de formatie, maar de grote doorbraak komt in 1993 als rapper René Philips (D-Rock) en zangeres Desirée Manders (Des'Ray) worden ingeschakeld. Hun eerste samenwerking resulteert in onder andere Never Alone en Dreams, waarmee de nummer 1-positie wordt bereikt. Tot 2001 had 2 Brothers on the 4th Floor een abonnement op hitnoteringen en daarna werd het even stil. In 2006 volgde een reünie. Dat optreden smaakte duidelijk naar meer, want D-Rock en Des'Ray besloten weer vaker op te treden om 2010 helemaal terug te komen. In 2016 vierde 2 Brothers ook een zilveren jubileum met het album The Very Best Of (25th Anniversary Edition).

De show 25 Years: Rainbow in the Sky is toegankelijk voor iedereen vanaf 16 jaar. De kaartverkoop start 6 juni, om 10.00 uur, via: rainbowinthesky.­nl

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 35,- excl. servicekosten.

3 opmerkingen

Aanwezig 🥰