Partyflock
 
­ Nederland

Ouwe Stijl is Botergeil

gepubliceerd door , op
Op 8 juni is er één zaal in Paradiso Noord waar we samen onze passie voor de Early Hardcore kunnen delen. Zo samen de nacht doorbrengen in een duister beukhok is zonder enige twijfel de ultieme voedingsbodem voor het echte Gabbergevoel. Maar ook buiten de zaal vind je de oer-Hollandse gezelligheid alom. In de Paradiso Tolhuistuin is namelijk genoeg ruimte om samen met je gappies even lekker bij te komen. Of je nou lekker slap loopt te ouwehoeren, een spelletje speelt of dat je de kraampjes afstruint, op zoek naar die ene dikke plaat of dat vette T-shirt die je altijd al wilden hebben. Het kan gewoon allemaal op Ouwe Stijl!

Uit binnen- en buitenland komen de artiesten die deze avond de botergeile tracks door het soundsysteem zullen pompen. Zo zullen twee Amerikaanse hardcore legendes Omar Santana en Delirium voor het eerst hun opwachting maken op Ouwe Stijl en worden KCMA & T-Plus voor een dikke live act uit Italië gehaald. Over live acts gesproken, wisten jullie dat Painbringer slechts éénmaal eerder live optrad? Dit was negen jaar terug op Ouwe Stijl! We zijn dan ook trots dat onze vriend uit het Noorden opnieuw live bij ons op komt treden.

Tot slot, om het geheel nog een donker underground sfeertje te geven, halen we de Duitse 'Bunker' legende Xol Dog 400 naar Nederland! Samen met bekende DJ's van eigen bodem zoals: Kaycie, Faniac, Xqruciator, Apac en Enforcer en met de vocale ondersteuning van MC RG belooft het weer een unieke editie te worden die je zeker niet mag missen.

Twijfel je nog? Mogelijk andere plannen die dag? Een festivalletje misschien? Of gewoon een Barbecue bij opa en oma? Dan herinneren we jullie er graag aan dat Ouwe Stijl pas om 23:30 begint en tot zondag ochtend 08:00 uur doorgaat voor de echte Diehards!

Als laatste nog een kleine tip: vorige edities van Ouwe Stijl waren voor aanvang al geheel uitverkocht! Haal je kaartje daarom op tijd in de voorverkoop en voorkom zodoende teleurstelling!

1 opmerking