Partyflock
 
­

Betty Ford Clinic met Erick E

gepubliceerd door , op
flyer Betty Ford Clinic
FeestBetty Ford Clinic · Betty's Back
Datumzondag 9 juni 2019
LocatieReverse Site
Op de avond van 1e Pinksterdag gaat het gebeuren. De Betty Ford Clinic keert na jarenlange afwezigheid terug naar Rotterdam. De gloednieuwe club Reverse wordt het toneel van dit spektakel.

Zondag 9 juni komt heel Nederland naar het 'event for the gay, and very addicted community'. Betty Ford Clinic is een waar begrip in de party scène. Dertien jaar na de laatste maandelijkse feesten in Las Palmas gaat het boek weer open voor een volgend hoofdstuk. Oude en nieuwe namen zullen samen zorgen voor de ongekende sfeer waar velen nu nog steeds met veel plezier aan terug denken. En.. iedereen is maandag vrij!

Aan de Schiestraat (rechts van Annabel) kan er vanaf 21:00 uur tot in de vroege uurtjes feest worden gevierd in de recent geopende club Reverse. Deze locatie biedt ruimte aan maximaal 500 dansende bezoekers, waardoor de vibe huiselijk en intiem blijft.

Erick E, Jeroenski en Quinten de Rozario zullen zorgen voor de lekkerste house, onder de mooie klanken van Auxs en begeleidt door Anastasija op de viool. Een toffe muzikale mix waar het entertainment bestaande uit onze oudgediende hoofdzuster GiGi (één van de 100 in de nieuwe TV show 'All Together Now') en de clubkids/drags van de 'House of Holographic Hoes' iedereen zullen voorzien van een avond vol gekkigheid.

Daarnaast mag de vaste VJ van de Betty niet ontbreken. MacMotion is er ook bij om oude tijden te doen herleven en de moderne LED schermen te voorzien van beeldvullend materiaal.

Alle ingrediënten zijn aanwezig om er een spetterende avond van te maken waarvan er nog velen zullen volgen.

Line-up