Partyflock
 
­ Nederland

20.000 bezoekers derde editie Central Park

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 25 mei 2019 vond de derde editie van Central Park plaats. Organisator Festifairs introduceerdedeze editie 2 nieuwe (overdekte) podia en verwelkomden maar liefst 20.000 bezoekers die kwamen voor bands als de Kaiser Chiefs, DI-RECT en BLØF.

In de gloednieuwe tent The Pavilion ontdekten bezoekers nieuwe explosieve live-acts en in de gloednieuwe tent The Marquee ging het goed los met acts als De Jeugd van Tegenwoordig en Ronnie Flex. "Het mocht meer gaan voelen als een festival in plaats van een concert." Aldus de organisatie.

"Met Central Park willen we een vernieuwend evenement in Utrecht neerzetten; een pop/rock festival waarbij het niet alleen draait om de line-up, maar juist om een totaalbeleving waarbij de combinatie tussen muziek, food en decor in balans is." Het festival leent haar thema aan de kunstbeweging: Art-nouveau. "Met deze stijl hopen we de bezoekers visueel net zo te inspireren als dat we doen door middel van muziek." De eerste foto's zijn inmiddels gepubliceerd op de sociale kanalen van het festival.

Geslaagde editie
De organisatie kijkt terug op een geslaagde editie zonder incidenten. "We kijken terug op een fantastische editie op deze nieuwe locatie. Grasweide Strijkviertel heeft zich echt bewezen als ideale plek om een popfestival als dit neer te zetten én de komende jaren uit te breiden." Volgend jaar is het festival terug op 23 mei in Utrecht.

Je kan je nu al aanmelden voor de pre-sale via centralparkfestival.nl