Partyflock
 
­

Vestiville Festival onthult 6 thema entertainmentgebieden · Kunst, lifestyle en sport "VestiVilles" leveren the wow-factor

gepubliceerd door , op
Met Europa's sterkste festival line-up (Cardi B, Future, Migos, A$AP Rocky, Meek Mill, Tory Lanez, Trey Songz, Dadju, Giggs en meer) zou je denken dat VestiVille genoeg in handen heeft voor een spetterende editie. Toch gaat het grote festival nóg een stap verder om het ultieme festivalgevoel te creëren door zes verschillende "VestiVilles" te lanceren. Deze entertainment themagebieden dienen als platforms om beauty, wellness, gamen en e-sporten, urban sport, mode en kunst te promoten.

De eerste indrukwekkende "VestiVilles" die de bezoekers tegenkomen zijn BeautyVille en WellnessVille. Deze twee entertainmentgebieden liggen op de weg naar het festivalterrein en bieden festivalgangers de ultieme kans om helemaal festival-ready te worden! Denk aan gedurfde make-up, haarstyling, heel veel glitter, zonnebrandcrème, massages, vitaminewaterboosters, een kleurrijke nagelbar en nog veel meer!
(In BeautyVille heeft Vestiville samenwerkingen met NYX Cosmetics en Redken van de L'oréal Group en in WellnessVille een samenwerking met Chaudfontaine.)

In het hart van het festivalterrein vind je SportsVille, waar de officiële Street Diving Wereldkampioenschappen worden gehouden. Hier zullen atleten met verschillende achtergronden in freestyle sporten van over de hele wereld levensgevaarlijke acrobatiek uitvoeren terwijl ze vanaf 24 meter hoog op de gigantische Big Airbag springen. Bezoekers kunnen ook kijken naar actiesport-atleten die spectaculaire skeelers en BMX-sprongen uitvoeren op de Mind the Gap-oprit. Voor voetbalfans is er een ruimte voor schietoefeningen op het doel, dribbeluitdagingen, een kick-zone voor fietsen, tafelvoetbal en nog veel meer. Welke sportfanaat kan dit weerstaan?!

Pal naast SportsVille staat GamesVille. Van Mortal Combat 11 tot een FIFA 19-toernooi op consoles; dit is het perfecte gebied voor elke gamer om even een pauze in te lassen. Of om te kunnen genieten van de racestoelen en virtual reality-ervaringen. Geen festival is echter compleet zonder dansen, dus bezoekers kunnen hier hun moves testen op de Let's Dance game.

De volgende stop is FashionVille, met hot pink kleuren en een V-vormige catwalk. Daaromheen zullen in containers de populairste urban merken hun nieuwste collecties presenteren. Gedurende de dag vinden verschillende catwalk modeshows plaats met baanbrekende, urban ontwerpen terwijl de Desperados DJ-truck de lekkerste tunes speelt om het feest op gang te houden. Je kunt zelfs langs komen om de nieuwste merch van je favoriete artiesten te kopen.

Tot slot: wanneer je ArtVille binnenloopt, word je omringd door een doolhof van spiegelwanden, neonlichtinstallaties en verbluffende kunstwerken. In het centrum staat een podium waar kunstenaars workshops geven, live kunstdemonstraties presenteren en deelnemen aan graffiti-gevechten en kunstwedstrijden. Bezoekers kunnen ook hun eigen gepersonaliseerde Vestiville-kleding ontwerpen en live laten afdrukken, het perfecte aandenken aan een onvergetelijk weekend!


Line-up

Vrijdag

Zaterdag

Zondag