Partyflock
 
­

Free Your Mind kondigt indrukwekkend koningsnacht en -dag programma aan · GRATIS ENTREE

gepubliceerd door , op
flyer Free Your Mind
FeestFree Your Mind · Orange Edition
Datumvrijdag 26 april 2019
LocatieRoermondsplein
Op 26 & 27 April verandert Arnhem weer in één groot festivalterrein met vrijmarkten, café's en feesten. De dance organisatie Free Your Mind bekend van hun jaarlijkse festival op de Stadsblokken is er dit jaar ook weer bij! Vorig jaar werd hun Koningsdag debuut zeer goed ontvangen met ruim 2000 bezoekers op dit gratis evenement op het Roermondsplein.

De organisatie heeft de smaak te pakken en komt dit jaar weer naar het Roermondsplein alleen dan ongeveer 50 meter verder onder de bekende Nelson Mandela brug! Goed of slecht weer, iedereen staat in ieder geval droog.

Er zijn wederom house DJ's van groot profiel naar Arnhem gehaald zoals engelsman Eats Everything, graag geziene gasten Benny Rodrigues, Wouter S en Michel de Hey nieuw fenomeen Patrice Bäumel en veel lokaal talent! Deze mix van internationaal, nationaal en lokaal talent is iets wat de organisatie kenmerkt en dient als stempel voor de stad Arnhem.

Het Roermondsplein is op 5 minuten loopafstand van Station Arnhem en dus erg goed bereikbaar. We kunnen twee dagen vol met kwaliteits house- en technomuziek verwachten in een koningklijke sfeer onder de brug. Zorg dat je erbij bent!