Partyflock
 
­

Laat je raken door Elastiek

gepubliceerd door , op
flyer Elastiek Festival
De 2019 editie van het gratis festival Elastiek vindt ook dit jaar weer plaats in het groene hart van Hilvarenbeek namelijk 28, 29 & 30 juni 2019, op het Vrijthof.Geniet van de beats op vrijdagavond op de gezelligste en grootste "vrijdagavond-borrel" van Hilvarenbeek! Sluit hier met je collega's, vrienden en bekenden de werkweek goed af en zorg voor een goed begin van je weekend!

De sfeervolle elastiek-zaterdagavond zorgt voor een feest der herkenning, maar zeker ook voor nieuw luisterplezier. De start is voor het Concert op de Mért van het Regionaal Seniorenorkest. Daarna gaat het grootste feestje van Hilvarenbeek verder met knallende live-bands. Traditiegetrouw ontdek je er nieuw talent wat je jaren later ieder uur op de radio hoort.

Struin op zondag langs het podium, de straat-acts en de verschillende kraampjes met lekkere "snacks". Ook aan de jonge Elastiek-kids is gedacht, zij vermaken zich zondag bij het kinderprogramma. Het muziekfeest voor de kids begint met een hapje, ranja en een leuk kinderconcert. Daarna zijn er de gehele middag muzikale activiteiten voor jong en
ouder.