Partyflock
 
­ Nederland

Neverland lanceert festival camping 'Luna Village'

gepubliceerd door , op
Luna Village
Neverland gaat de tweede editie in met een eigen camping. Van vrijdag 12 juli tot en met 15 juli is de camping genaamd 'Luna Village', geopend voor de festival bezoekers. Luna Village heeft een directe ligging naast het festivalterrein, Megaland in Landgraaf. Aangezien Neverland vorige editie alleen al 16 verschillende nationaliteiten op bezoek had, was de keuze voor een camping al snel gemaakt.

Camping of Glamping
Neverland biedt naast het standaard campingticket volledige pakketten aan. Dit om het de welwillende bezoeker zo eenvoudig mogelijk te maken. Zo hoeft men niet meer te slepen met de gehele camping inboedel. Maar kan men heel eenvoudig een tentje huren. Voor de 'Glampers' ofwel glamorous campers, zijn er volledige luxe tenten ingericht met alles erop en eraan. Denk hierbij aan een luchtbed, slaapzak, campingstoeltjes, zaklamp, tentslot en nachtrust in comfort. De organisatie geeft aan dat er voor ieder type kampeerder een type camping ticket is!

Muziekstijlen
Tijdens het weekend van 13 & 14 juli 2019 zal er EDM, trance, (tech) house, techno en nieuwkomer hardstyle te horen en te beleven zijn op het Megaland terrein in Landgraaf. Op deze manier is er rekening gehouden met de diverse wensen van de dance liefhebbers.

Line-up
Afgelopen vrijdag zijn de Limburgers; Lucas & Steve aangekondigd. Naast deze hit-na-hit scorende act, zullen er nog andere grote namen volgen. Zo ook is vandaag Nederlandse pionier van disco en house, Joost van Bellen aangekondigd. Naast deze top acts zijn ook de volgende namen bekend gemaakt:

Line-up is niet compleet.

2 opmerkingen

Er ontbreken nog wel wat publiekstrekkers zo te zien. Vorig jaar waren er namen als W&W, Above & Beyond, Laidback Luke en Steve Aoki.
Ziet er al goed uit qua line up!!! Wellicht het nieuwste internationale festival van Nederland