Partyflock
 
­

Line Up Release

gepubliceerd door , op
Gratis toegang & alle leeftijden. Vrijheid hoor je te vieren! Groots en vooral samen. Daarom organiseren we alweer voor de 11de keer Bevrijdingsdag Enschede - zondag 5 mei. Een compleet (te) gek spektakel voor alle gezellige mensen in Enschede en ver daarbuiten.

Op Bevrijdingsdag Enschede is er voor ieder wat wils. Van kleurrijke speelparadijzen tot grote moshpits. En van de knotsgekke Tony Junior en Dries Roelvink tot helemaal 'lit' met Famke Louise. Of huppel naar je guilty pleasures met Jody Bernal, verlies jezelf in de funky house van Mr. Belt & Wezol of duik lekker in de kilo's confetti bij de Party Stage. Perfecto!

Strijk neer in het gras langs het water, voel de groene stekels je voeten kriebelen en dans tot je een ons weegt. Swing, schuifel, knal en brul. Of smul bij de verschillende foodtrucks! Wat je ook doet. wees gewoon lekker jezelf. Zo ben je namelijk het leukst.

Kleine Bengels
Ook dit jaar is er speciaal voor alle bengels onder ons, het giga leuke speelparadijs van Vettt. Trotseer springkussens, klauter, schmink, hoelahoep, bouw hutten, maak nieuwe vriendjes en nog zo veel meer. En ohja, waag samen eens een dansje op de verschillende muziekstijlen. Want. jong geleerd is natuurlijk oud gedaan.

Tip voor iedereen
Kom op tijd, want de laatste drie jaar was het topdrukte. En wij begrijpen best waarom. Bekijk onze kleurrijke activiteiten en muzikale programma maar eens. Oelalaa is het al 5 mei?

Line-up