Partyflock
 
­

Lil' Kleine toegevoegd aan line-up Fields of Joy

gepubliceerd door , op
Lil Kleine, een van de grootste Nederlandse hiphop sterren van dit moment staat op 6 juli 2019 op het podium tijdens de vijfde editie van het Fields of Joy festival.

'Drank & Drugs', 'Krantenwijk' en 'Verleden Tijd' zijn hits waarmee Lil Kleine zich heeft ontwikkeld tot een van de grootste rapartiesten van Nederland. Ook won hij vorig jaar een European Music Award en is hij sinds kort jurylid in The Voice of Holland. In juli 2019 neemt deze rasentertainer zijn fijne beats mee naar Oldenzaal om een spetterend optreden te geven tijdens het Fields of Joy festival. Ook De Jeugd van Tegenwoordig, Golden Earring, Jeangu Macrooy, Bökkers en folkrockband Scrum zullen optreden. Eind februari worden nog vele andere namen bekend gemaakt.

Good vibes, good music & good food
Op 6 juli 2019 vindt de vijfde editie van het Fields of Joy festival plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. Elk jaar staat Fields of Joy Festival garant voor ontspanning, beleving en een unieke sfeer. Naast de genoemde artiesten staan er een wine & gin-tonic bar, diverse foodtrucks, pop-up restaurants en een speelhoek voor de allerkleinsten op het terrein. Het festival onderscheidt zich met good vibes, good music & good food. Vorig jaar werd Fields of Joy Festival door meer dan 10.000 mensen bezocht. Tickets zijn nu verkrijgbaar.

1 opmerking

Benieuwd of er over 10 jaar een early Lil' Kleine area komt en mensen dan boos posten dat zijn werk met Lange Frans er niet werd gedraaid.­