Partyflock
 
­ Nederland

Drumcode Festival kondigt eerste artiesten aan

anoniem gepubliceerd op
Drumcode Festival maakt de eerste fase van de line-up bekend voor de editie van 2019. Na een uitstekend uitverkocht debuutjaar keert Drumcode Festival terug op zaterdag 24 augustus op de NDSM-Werf in Amsterdam.

Zweedse techno DJ Adam Beyer en het legendarische Nederlandse merk Awakenings gaan opnieuw hun krachten bundelen voor de tweede editie van Drumcode Festival. Al meer dan 20 jaar staat Awakenings bekend om hun indrukwekkende producties. Deze jarenlange ervaring nemen ze mee in de samenwerking met Drumcode-oprichter Adam Beyer, zodat Drumcode Festival in 2019 wederom een ongeëvenaard succes wordt.

Ook dit jaar presenteert het festival opnieuw een breed spectrum van techno stromingen met natuurlijk Drumcode oprichter Adam Beyer, die voor het eerst namen als Alan Fitzpatrick, ANNA, Charlotte de Witte, Reinier Zonneveld en Sam Paganini op de line-up verwelkomt. Terugkerende favorieten Amelie Lens, Enrico Sangiuliano, Ida Engberg en Ilario Alicante zijn ook dit jaar weer aanwezig zijn. Een bijzondere verschijning op de line-up is Awakenings resident Joris Voorn, wat de line-up dit jaar nog diverser maakt.

De eerste twee ticketfasen zijn in de exclusieve voorverkoop volledig uitverkocht. De reguliere ticketverkoop begint vandaag. Vorig jaar trok Drumcode Festival bezoekers uit meer dan 62 landen. Op zaterdag 24 augustus verwelkomt het festival 15.000 bezoekers.

De line-up ziet er tot nu toe als volgt uit:Meer artiesten worden binnenkort aangekondigd.

3 opmerkingen

 
De verwachte namen, maar o zo lekker :D
Goed begin is het halve werk :)

Ben Sims nog toevoegen aub
Hier wil ik sowieso heen! Moet Awakenings missen, maar dit is prima alternatief.