Partyflock
 

Age of Love brengt ode aan de Belgsiche dance cultuur met 100% Belgische line-up

anoniem gepubliceerd op
Age Of Love
26 november 2018
Na een eerste succesvolle editie vorig jaar, komt Age of Love, dat in 2008 voor het eerst plaatsvond in Gent, opnieuw naar de Antwerpse Lotto Arena. Het beproefde partyconcept is even eenvoudig als succesvol; feestvierders een muzikale trip laten beleven met het beste aan dance classics uit de Jaren 90!

Voor deze tweede XXL-editie van Age of Love trekt de organisatie radicaal de kaart van de Belgische dance geschiedenis. Ze kozen immers voor een 100% Belgische line-up, met als uitschieters de zeer populaire Cherry Moon Trax, Bonzai All Stars en live performances van Carat Trax (aka Push (aka M.I.K.E).

Age of Love neemt de feestvierders mee naar de hoogdagen van de Belgische dancecultuur, toen feestvierders van heinde en ver afzakten naar legendarische clubs als Cherry Moon, Illusion, Zillion, Boccaccio, Fill Collins, La Bush, La Rocca, Carat, Café d'Anvers, Extreme en Balmoral. De resident dj's van deze clubs groeiden uit tot sterren van het nachtleven en brachten verschillende tracks uit die werden uitgebracht door Belgische (dance)labels die ook op hun beurt 's lands muziekgeschiedenis schreven.

Haast geen enkele van de genoemde clubs heeft het overleefd. De muziek daarentegen herbeleeft al een tijdje een heuse revival. De dance- en trance hits van toen worden gebombardeerd tot '[i]favoriete dance classics[i/]' van gerespecteerde radiozenders en de dj's van toen verschijnen opnieuw op de line-up van de grootste festivals. Bijna elke club en label die heeft bijgedragen aan dit bijzonder stukje muzikaal erfgoed zal op 22 februari vertegenwoordigd zijn door 1 of 2 van hun meest iconische (resident) dj's.

Line-up:

2 opmerkingen

Lekker lijn omhoogie! Nergens een stream of live uitzending?
Dit is wel vet.