Partyflock
 
­

Armin van Buuren's nu al legendarische 'A State of Trance 900' Festival is uitverkocht

gepubliceerd door , op
flyer A State Of Trance 900 Festival
Met 35.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen die hun weg zullen vinden naar De Jaarbeurs in Utrecht voor de 900e editie van ASOT (A State of Trance), is het paradepaardje van Armin van Buuren nu - 6 weken vóór aanvang van het festival - volledig uitverkocht. Het nu al legendarische evenement vindt plaats op 23 februari 2019 en behalve de Nederlandse trance gigant zélf zal ook een aantal special guests acte de présence geven op het langverwachte evenement.

"Het vieren van 900 afleveringen van A State of Trance met maar liefst 35.000 fans in een uitverkochte Jaarbeurs is écht een droom die uitkomt", aldus Armin. "Ik kan niet wachten om samen met deze geweldige mensen van over de hele wereld fantastische herinneringen te gaan maken!"

De CEO van ALDA Allan Hardenberg voegt hieraan toe
"Ik ben enorm trots dat er een record aantal tickets is verkocht en dat het festival zes weken voordat het plaatsvindt al is uitverkocht."

Het reeds bekend gemaakte ASOT 900 thema is 'Lifting You Higher' en voor de eerste keer in zeven jaar zal het Engelse dj-trio Above & Beyond Armin van Buuren vergezellen op een 'A State Of Trance' evenement. Daarnaast maken headliners als Cosmic Gate, Estiva, futurecode (Ben Gold × Omnia), MaRLo en Vini Vici hun opwachting op de mainstage van Armin's ASOT 900 festival. Hiermee worden de klassieke trance geluiden op perfecte wijze gecombineerd met de meer hedendaagse en melodische benadering van het trance genre.Armin van Buuren keert voor de eerste keer sinds ASOT 650 zelf terug op de Who's Afraid of 138?! stage, maar de trance legende begint de avond al met een exclusieve warm-up vinyl set, wat betekent dat de loyal fans en early birds hem die avond zelfs drie keer kunnen bewonderen.

ASOT 900 belooft één van de meest waanzinnige evenementen te worden die op het gebied van elektronische muziek voor het jaar 2019 op de kalender staan. Fans die niet aanwezig zullen zijn in Utrecht omdat alle tickets volledig uitverkocht zijn, kunnen het festival wel live volgen via een speciale live stream op ASOT.TV asot.­tv, waar tussen 21:00 en 06:00 een video stream van de Mainstage zal worden uitgezonden. Bovendien zal er een audio stream beschikbaar zijn van de overige vier stages, voor degenen die niet aanwezig kunnen zijn op ASOT900.

De volledige line-up per stage in alfabetische volgorde luidt als volgt

4 opmerkingen

 
Nu al legendarisch? come on.­

Uitspraak van actief op vrijdag 11 januari 2019 om 12:27:
Nu al legendarisch? come on.­

Het is idd wel een beetje popi jopi marketing berichtje. Aan de andere kant vind ik dit altijd wel een van de leukste indoor feesten van het jaar. En dat er een hype van wordt gemaakt is wel bevoordelijk voor de voorpret :-)
Als het zo vroeg is uitverkocht, misschien een idee om Trance Energy weer te houden.­
 

Uitspraak van Dano1974 op vrijdag 11 januari 2019 om 21:07:
Het is idd wel een beetje popi jopi marketing berichtje.­

Vandaar mijn reactie. Ik hou van dit feest en ga er graag heen, maar come on.... Het is uitverkocht, hype is niet nodig. Trance community is sterk zeker in het buitenland.