Partyflock
 
­

DJ Riley (15) tekent platencontract bij Xzata Music

gepubliceerd door , op
afbeelding DJ Riley (15) tekent platencontract bij Xzata Music
ArtiestRiley
De Kerkraadse DJ en muziekproducer Riley Miseré (DJ Riley) heeft onlangs een platencontract getekend bij Xzata Music in Geleen. 

Dit heeft zijn platenmaatschappij bekend gemaakt. Michiel De Jong, manager bij Xzata Music, is lovend over de dj: "Riley geeft ons label energie. Hij is een house-liefhebber pur sang en een unieke dj die al zijn passie deelt met het publiek."

Carrière
De talentvolle DJ is op zijn nog maar 15-jarige leeftijd hard op weg naar een succesvolle DJ carrière. Zo draaide hij onder andere op Groove Garden, Solar Weekend Festival, Castle Of Love, Extrema, Intensss Outdoor en won hij in 2017 als jongste artiest ooit de landelijke Dancetour DJ Clash. Verder was hij eerder al te horen op SLAM!FM tijdens de mixmarathon. Daar wordt dus nu een platencontract aan toegevoegd.

"Heel erg trots! Dat ik nu een platencontract mag tekenen is natuurlijk een droom. We kennen elkaar al jaren, altijd in contact gebleven, het voelde vertrouwd", aldus Riley.

Platenmaatschappij Xzata Music, het label van DJ en muziekondernemer Michiel de Jong (Xzatic), is een snelgroeiend label, waarvan de muziek gedraaid wordt door enkele van de beste DJ's ter wereld. Het kwam eerder in het nieuws nadat het werd opgepikt door o.a. Armin van Buuren en Paul van Dyk.

In de videoclip zijn enkele hoogtepunten van Riley te zien tijdens zijn optreden met Giel Beelen op Solar 2017, zijn optreden tijdens de Dancetour DJ Clash en zien we La Fuente, een groot voorbeeld voor Riley.

Het nummer van DJ Riley – Alright komt op 9 januari aanstaande uit en is nu al te zien op YouTube.

7 opmerkingen

Nog nooit van dit label gehoord.­
Werkt overal hetzelfde;­ het is niet wat je kunt het is wie je kent...­

Uitspraak van Allstyles op woensdag 9 januari 2019 om 09:54:
Werkt overal hetzelfde;­ het is niet wat je kunt het is wie je kent...­

Want hij is het neefje of broertje van ofzo?
Zonder drugs is deze muziek toch niet te doen.­ Boring asf
Knap hoor op die leeftijd!
Beetje een ongelukkige achternaam 😅