Partyflock
 
­ Nederland

Gigi D'Agostino komt naar Goffert Park

anoniem gepubliceerd op
Gigi D'Agostino en De Kast komen naar We love the 90's Festival in 't Goffertpark. Gigi bekend van de hits L'amour Toujours en The Riddle brak in de jaren '90 door bij het grote publiek. De Kast, met leadzanger Syb van der Ploeg, zal voor het eerst hun opwachting maken bij het festival.

'Vorig jaar stond Aqua op het podium, dus dit jaar moesten we weer uitpakken. Ons festival is de laatste jaren enorm gegroeid. De muziek uit de jaren '90 is breed, we proberen altijd een goede mix te maken tussen Eurodance en Happy Hardcore. We hebben dit jaar heel veel artiesten geboekt, die nog nooit eerder op ons podium hebben gestaan. Zo blijven we vernieuwend en aan de wensen van onze bezoekers tegemoet komen', zegt organisator Daan van den Nouweland.

We love the 90's is met 35.000 bezoekers het grootste 90's festival van Nederland. De Hakkuh Tent, met alleen maar Happy Hardcore artiesten, is ook dit jaar weer aanwezig. Er treden nog meer bekende artiesten op zoals o.a.

8 opmerkingen

Een goede mix maken tussen eurodance en happy hardcore en dan nodig je de Kast uit. :|
Staan verder wel wat leuke namen tussen
En sinds wanneer zijn Jean, Joep en the Klubbheads hakkuh? Special D en Gigi waren succesvol in de zero's. Voor De Kast koop ik zeker een kaartje. Kon Twarres niet?
laatste aanpassing
Line up ziet er goed uit, aanwezig wederom
Uitspraak van rick65 op donderdag 3 januari 2019 om 21:20:
En sinds wanneer zijn Jean, Joep en the Klubbheads hakkuh? Special D en Gigi waren succesvol in de zero's. Voor De Kast koop ik zeker een kaartje. Kon Twarres niet?


Hoop dat ze draaien , als er op de main een hardcore Dj staat.
Klopt, met een beetje geluk hoor je de hele dag happy hardcore op de main of in de andere tent.
Kan niet anders dan.... Tickets voor 1,- via vakantie veilingen.....!!!!
aangezien ze die 90's party van de hmh verplaatst hebben naar de ziggo zijn dit soort feesten dus helemaal de bom,.... vraag me af welk soort bezoeker hier nu heen gaat ?!? jongeren die de 90s gemist hebben,.. juist de mensen die het beleefd hebben, of dagjesvolk, of ben ik nog wat vergeten ;-)