Partyflock
 
­

Golden Earring en Jeangu Macrooy op Fields of Joy 2019

gepubliceerd door , op
Golden Earring, Bökkers, Jeangu Macrooy en Scrum treden op 6 juli 2019 op tijdens het Fields of Joy festival in Oldenzaal. Het zijn de eerste namen in de veelzijdige lineup die de organisatie bekendmaakt.

In juli 2019 vindt de vijfde editie van het Fields of Joy festival plaats op het Hulsbeek in Oldenzaal. "We zijn er trots op te kunnen bekendmaken dat Golden Earring, Bökkers, Jeangu Macrooy en de folkrockband Scrum de komende editie optreden", aldus Manfred Geisink, organisator van Fields of Joy. "Het beloven te gekke acts te worden. We proberen elk jaar een zo divers mogelijke line-up neer te zetten. Fields of Joy is voor iedereen".

Good vibes, good music en good food
Op 6 juli 2019 viert Fields of Joy haar vijfde editie. Elk jaar staat Fields of Joy garant voor ontspanning, beleving en een unieke sfeer. Naast de genoemde artiesten staan er een wine & gin-tonic bar, diverse foodtrucks, pop-up restaurants en een speelhoek op het terrein. Het festival onderscheidt zich met good vibes, good music en good food. Vorig jaar werd Fields of Joy door meer dan 11.000 mensen bezocht. Early bird tickets zijn op dit moment beschikbaar en te koop via de website: fieldsofjoyfestival.­com.

Over Fields of Joy
Fields of Joy is het vriendelijkste festival van Nederland. Dankzij het diverse programma is Fields of Joy voor iedereen. Er komen singer/songwriters, hiphop acts, helden uit de jaren '70, '80 en '90, verschillende DJ's en er is een speelhoek voor de allerkleinsten. Het festivalterrein is op een van de mooiste plekjes van Twente, het Hulsbeek. Aan de rand van het water kun je met je voeten in het zand heerlijk genieten. Kortom, een heerlijke dag voor jong en oud.

9 opmerkingen

 
Echt een feest voor de doelgroep.­
Golden Earring en Scrum zijn bands voor iedereen.­ Over doelgroepen gaat het hier niet.­
 

Uitspraak van groove op maandag 24 december 2018 om 12:46:
Golden Earring en Scrum zijn bands voor iedereen.­ Over doelgroepen gaat het hier niet.­

Nou iedereen. :x Golden Earring ken ik, heb ik niets mee. Scrum heb ik echt nog nooit van gehoord. Hij bedoeld denk ik meer dat het geen dance is ;)
 

Uitspraak van groove op maandag 24 december 2018 om 12:46:
Golden Earring en Scrum zijn bands voor iedereen.­ Over doelgroepen gaat het hier niet.­

Ehm nee. De kracht van Partyflock is dance gerelateerd, en dus niet bejaarden rock of folk muziek.

Uitspraak van verwijderd op maandag 24 december 2018 om 14:50:
Nou iedereen. :x Golden Earring ken ik, heb ik niets mee. Scrum heb ik echt nog nooit van gehoord. Hij bedoeld denk ik meer dat het geen dance is

Dit.
Doelgroepdiscussie deel 59.­ Laten we ophouden, want dit verandert toch niet.­
Elke week 1 nieuwsbericht over bandjes of rappers of hoempapapreski en dat ene nieuwsbericht krijgt meer reacties dan alle andere berichten van die hele week die wél over dance gaan samen :lol:
:bye: :bye: flock
laatste aanpassing
Nou kom je met vijf reacties onder een bericht al heel ver.­
ThemcQ
Artiest Exodus
Lekker huilen omdat het je smaak niet is , dan klik je er toch gewoon niet op

Uitspraak van actief op maandag 24 december 2018 om 10:57:
Echt een feest voor de doelgroep.­

Er is ook een History of House area op Fields of Joy, dus ook bedoeld voor deze doelgroep. daarnaast is de line up nog niet compleet. Staan ook vaak Eurohouse artiesten in de line up.