Partyflock
 
­ Nederland

Platen & CD Beurs
RAI vol popmuziek op vinyl en cd

gepubliceerd door , op
Voor alle platenverzamelaars, Dj's, popfanaten, en cd-liefhebbers wordt op zaterdag 19 januari de Platen & CD Beurs in de RAI Amsterdam gehouden. Vinyl platen zijn weer ongekend populair en alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd's aanbieden.

De platenbeurs in de RAI is erg populair als een van de beste maar ook goedkoopste vindplaatsen voor het zwarte goud. De afdeling vinyl is de snelst groeiende op de beurs en trekt veel muziekverzamelaars aan die hier hun repertoire komen vernieuwen of aanvullen. En dat is geen wonder: er is een enorme keus uit soul en disco klassiekers uit de jaren '70, electro uit de jaren '80, exotica uit alle jaren en de eerste housekrakers uit de jaren '90. Bovendien zijn er nieuwe titels te vinden, een zeer uitgebreide collectie hiphop op vinyl, originele funkplaten, fantastische obscure reggae, onovertroffen jazzuitgaven, allemaal originele releases. De hele geschiedenis van de dancemuziek bij elkaar.

Ook voor de liefhebbers en verzamelaars van andere soorten popmuziek is er genoeg te vinden. Van rock 'n roll, beat, metal en punk tot country, blues en cabaret, zowel op plaat als op Cd. Speciaal voor deze beurs komt ongeveer de helft van de standhouders uit het buitenland. Zij staan garant voor hoge kwaliteit en een exclusief aanbod.

De beurs in de Amsterdamse RAI staat niet alleen garant voor de grootste keus, maar ook voor de mooiste locatie. Dit evenement vindt plaats in de Europa Foyer: een prachtig ingerichte zaal met een eigen bruin café. De perfecte plek voor een gezellige ontmoeting van verzamelaars, fans en experts, waar ze zich te buiten kunnen gaan aan de duizenden platen en cd's in alle muzikale genres: van rock & roll tot heavy metal, van punk tot jazz en van nederpop tot hiphop.

De Platen & CD Beurs in de RAI in Amsterdam vindt plaats op zaterdag 19 januari van 10.00 tot 17.00 uur. De toegang bedraagt 8 euro, toegangskaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa. Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis toegang. Voor meer informatie: info@recordplanet.nl of kijk op: recordplanet.nl