Partyflock
 
­

Je goede voornemens beginnen in Amsterdam-Noord

gepubliceerd door , op
afbeelding Je goede voornemens beginnen in Amsterdam-Noord
Oudejaarsavond vier je niet alleen maar met iedereen. Ook dit jaar zet Paradiso Noord - Tolhuistuin de deuren weer wagenwijd open voor iedereen die het oude achter zich wil laten en het nieuwe in wil knallen en dit allemaal onder de naam "Het Goede Voornemen". Een heerlijk oud & nieuw feest met 5 area's waar je buiten vuurwerk kan kijken op een van de mooiste locaties in onze hoofdstad.

Alweer voor de tweede keer vindt Het Goede Voornemen plaats in de noordzijde van Amsterdam (Paradiso Noord - Tolhuistuin). Naast een van de leukste, mooiste en beste locaties om vuurwerk te bekijken (vanaf het balkon aan de IJ-zijde) is het de taak aan Zwarte Koffie, Juicy, Soepeltjes, Magic System, Mrs. Mokum én Disco Biscuits jou pijlsnel het nieuwe jaar in te schieten. Verwacht enorm veel diversiteit aan muziekstijlen zoals Hip Hop, R&B, House, Electro, Funk, Boogie, Disco, Reggaeton, Dancehall, Latin en Moombahton.

De vijf area's worden gevuld met heerlijke DJ's, een champagnebar en heerlijke "festival" snacks en kleine gerechten. Ook is er een Spotify zaal waar je onder het genot van heerlijke cocktails naar je eigen gevraagde muziek kan luisteren.


IJzaal:
Cocktails & Spotify