Partyflock
 
­ Nederland

Armin van Buuren trakteert 70 miljoen luisteraars op vijftinde opeenvolgende jaarmix
A stat of trance year mix 2018

gepubliceerd door , op
Armin van Buuren trakteert 70 miljoen luisteraars op vijftinde opeenvolgende jaarmix
14 december 2018
Het is haast niet onder woorden te brengen hoe geweldig het afgelopen jaar is geweest voor A State Of Trance en Trancemuziek als geheel. Nadat de jaarmix van vorig jaar maar liefst 70 miljoen luisteraars trok, ging Armin van Buuren ditmaal nóg een stap verder; hij bracht zijn A State Of Trance-events naar prachtige locaties in onder andere Utrecht, Melbourne (Australië) en Gliwice (Polen), en verwende zijn luisteraars iedere week met een scala aan nieuwe, adembenemende Trance- en Progressive-platen. En nu komen al deze hoogtepunten en mijlpalen samen in een zinderende jaarmix die maar liefst 60 uur kostte om in elkaar te draaien: 'A State Of Trance Year Mix 2018 (Mixed by Armin van Buuren)'.

Luister naar 'A State Of Trance Year Mix 2018 (Mixed by Armin van Buuren)'


Voor zijn vijftiende opeenvolgende jaarmix zocht Armin van Buuren stad en land af naar de platen waar zijn trouwe ASOT-fans nooit en te nimmer genoeg van kunnen krijgen. De uiteindelijke selectie van meer dan honderd duizelingwekkend goede platen is gebaseerd op de vijftienduizend stemmen in de 'Tune Of The Year'-verkiezing, de rankings van de belangrijkste Trance- en Progressive-charts en de favoriete platen van Armin van Buuren zelf, waaronder 'Till The Sunrise' van Giuseppe Ottaviani, 'The Air I Breathe' van Richard Durand, 'Wormhole' en 'Dragon' van NWYR, 'Red Rocks' van Above & Beyond en natuurlijk 'United', 'Blah Blah Blah', 'Just As You Are' en 'Last Dancer' van Armin van Buuren zelf.

Met de 'A State Of Trance Year Mix' van 2018 beloont Armin van Buuren de loyaliteit en onvoorwaardelijke steun van zijn fans en geeft hij hen de ultieme samenvatting van een prachtig jaar. En zodra deze jaarmix en de bijbehorende radio-uitzending het jaar in stijl afsluiten, weten fans exact wat ze van 2019 mogen verwachten: een stortvloed aan fantastische platen en een magistrale jaarmix die de lat wederom een stukje hoger legt.

Tracklist