Partyflock
 
­

Nieuwe formule voor De Geheime Tuin · één weekend winter festival

gepubliceerd door , op
flyer De Geheime Tuin Winterfestival
De Geheime Tuin komt terug! Deze keer met een extra bijzondere editie: een tropisch winter festival van 1 t/m 3 maart 2019 op een onontdekte plek in Rotterdam.

Nieuwe formule
Rotterdam wordt populairder en daardoor zijn locaties die voor langer tijd leeg staan steeds zeldzamer. Na vijf succesvolle edities van De Geheime Tuin is het tijd voor een nieuwe formule. Deze keer wordt niet drie weekenden, maar drie dagen een onontdekte plek omgetoverd tot tropische binnentuin. Een explosieve tuinviering in de vorm van een magisch winter festival vol muziek, dans, theater, performance, muziek, exposities en meer. Een extra bijzondere editie, slechts één weekend de kans om hierbij te zijn! Daarom worden er vooraf tickets verkocht. Per festivaldag is een exclusief aantal tickets beschikbaar. Deze gaan vanaf 20 december om 11 uur in verschillende fases in de verkoop. De locatie blijft net als voorgaande edities, geheim tot de dag voor de opening. Door middel van hints via social media kan het publiek komende weken raden waar het festival plaatsvindt.

Over De Geheime Tuin
De Geheime Tuin reist elke editie naar een andere verborgen stadsoase. Voor het festival wordt een onbekende locatie tijdelijk omgetoverd tot magisch tuinfeest. Een creatieve vrijplaats waar bezoekers een verrassende plek en programmering ontdekken met dans, theater, performance, muziek, workshops en exposities. Zo zet De Geheime Tuin tijdelijk een verborgen Rotterdams pareltje in de schijnwerpers.