Partyflock
 
­ Nederland

Slam! daagt Kav Verhouzer & Sjaak uit voor kersthit

gepubliceerd door , op
Slam! daagt Kav Verhouzer & Sjaak uit voor kersthit
29 oktober 2017
Eerder deze week had SLAM!-DJ Joost Burger wel een zeer bijzondere opdracht voor Kav Verhouzer. Hij belde Sjaak en Kasper wakker en daagde hen uit om hun 2018-hit 'Stap voor Stap' te ver-kersten.

Stap voor Stap was de Drank & drugs van 2018: een beetje vreemd, maar als 'ie eenmaal in je hoofd zit, gaat hij er niet meer uit. Je kon geen avond op stap, of deze track kwam voorbij. In december hoor je overal op de radio natuurlijk kerstmuziek voorbijkomen, maar de bekende kersthits als 'Wham' en 'Mariah Carey' passen niet echt in het straatje van SLAM!.

Joost Burger, radiojock bij SLAM!: "Nadat we in Joost = Wakker! vorig jaar al een Sinterklaasliedje onder handen lieten nemen door Zany & DV8 voor een hardstyle-versie, werd het nu tijd voor een kersttrack met een SLAM!-randje. Al snel dachten we aan Stap voor Stap, wat toch wel een van de meest opvallende tracks van de afgelopen tijd is geweest. Kasper (Kav) en Sjaak waren gelukkig direct enthousiast en hebben een compleet nieuwe tekst geschreven.".

Kav Verhouzer is al een aantal jaren bezig en al regelmatig bij SLAM! langs geweest. Eerst was zijn muziek nog het beste te omschrijven als zomerse deephouse, maar de laatste tijd heeft hij gezocht naar een andere sound en bij 'Stap voor Stap' is dat zeker gelukt. Sjaak is natuurlijk geen onbekende: hij heeft met tracks als 'Krokobil', 'Helemaal naar de klote' en 'Weekend' al menig feest op z'n kop gezet.

Vanochtend was het moment aangebroken dat de mannen hun kerst versie live in de SLAM! studio kwamen doen voor het grote publiek. Geheel in kerstsfeer werd Stap voor Stap omgedoopt tot de kerstknaller van dit jaar. "Mariah Carey kan wel inpakken, Kav Verhouzer en Sjaak laten horen dat kerst écht niet zoetsappig hoeft te zijn!", vervolgt Burger. "De track is echt heel tof geworden. Hij komt dan ook gelijk op de playlist bij SLAM!".

Benieuwd naar het eindresultaat? Bekijk hier de videoclip van Sjaak & Kav Verhouzer bij Joost = Wakker, vanochtend opgenomen in de SLAM! studio:

1 opmerking

Ik vind m lachen :D