Partyflock
 
­ Nederland

Nederlands populairste Indoor Festival terug in de Rotterdamse Maassilo

gepubliceerd door , op
Zaterdag 8 december is Grotesque weer terug in Rotterdam voor een nieuwe editie van het populaire Indoor Festival! Onlangs werden de jaarlijkse festival charts weer bekend gemaakt en voor derde maal op rij bleek Grotesque het populairste 'indoor' festijn. Dat dit geen gebakken lucht is mag duidelijk zijn.



Grotesque Indoor Festival, een parel uit de scene en nog altijd zeer in trek. Vier zalen met bijzonder vermakelijke acts. Creativiteit op muzikaal en theatraal gebied. Ontspannend en toch ook energiek. Grotesque Indoor Festival kent een heerlijke balans tussen de aspecten die een goed festival onderscheidend maken.

Iedere area van de Maassilo krijgt zijn eigen karakter. Zorgvuldig aangekleed, zo nodig gericht op het overkoepelende thema van de desbetreffende editie. De eerste twee zalen kenmerken een Trance gerelateerd geluid. Uplifting, Progressive, Psy, het kan en mag allemaal. De volgende acts staan geboekt in de eerste twee grote zalen!

Grotesque Areas
  • Kings Of Clubbing
  • za 22:00 - 23:15:  Nederland house
    Nederland house, trance
  • za 23:15 - 00:15:  Nederland house
  • zo 00:15 - 01:15:  Nederland techno, trance, house
  • zo 01:15 - 02:30:  Nederland house, pop
    · MC Nederland
  • zo 02:30 - 03:30:  Nederland trance, house
  • zo 03:30 - 04:30:  Nederland trance, house
  • zo 04:30 - 05:30:  Nederland house


Grotesque Indoor Festival #400 – December 14th
- Loyal Fan Ticket

Tijdens het event zullen er bij de merchandise stand hard copy tickets verkocht worden voor het Grotesque Indoor Festival #400, wat op 14 december 2019 zal plaatsvinden.

Grotesque Music presents the Grotesque #350 – 3CD
Ook dit jaar komt Grotesque met een dikke #350 – 4CD mixed by Alex M.O.R.P.H., Alex di Stefano en natuurlijk Ram zelf. Je kunt deze 4CD nu alvast bestellen voor slechts €12,= via de verkooppagina van het event. De officiële release zal op de 15e van December zijn. De cd zal ook verkrijgbaar zijn voor 15€ bij de merchandise stand bij de Future Favourites Area.

Last Tickets
De laatste online kaarten zijn nu in de verkoop voor €45,= ex fee.. Bestel ze via deze link Mochten er kaarten aan de deur verkocht worden, zullen deze €50,= bedragen. Wij zijn de creatie, de energie dat ben jij! Samen zijn we Grotesque! #WeAreGrotesque