Partyflock
 
­ Nederland

De eerste namen van Central park 2019

gepubliceerd door , op
De eerste namen van het Utrechtse popfestival Central Park zijn bekend. Met de introductie van een tweede live stage wil het festival diversiteit bieden en wordt het aanbod van artiesten nog breder. Zo wisselen acts als Kaiser Chiefs, BLØF, Ronnie Flex, DI RECT, Miss Montreal en De Jeugd van Tegenwoordig elkaar af op 25 mei.

Meerdere podia
De derde editie gaat plaatsvinden op de grasweides achter recreatieplas "Strijkviertel" te Utrecht. Met een grote picknickweide en drie podia, waarvan één in de buitenlucht en twee overdekt, is er een ruim aanbod aan muziek en beleving tijdens Central Park. "We zijn onwijs trots op de introductie van het grote indoor podium de 'Marquee'. Hierdoor kunnen er meer verschillende acts optreden en geven we gehoor aan de muzikale vraag vanuit bezoekers." Aldus de organisatie.

Er wordt flink uitgepakt qua programmering. De Kaiser Chiefs is de eerste internationale band die te zien gaat zijn op het festival. Met namen zoals BLØF, Racoon en DI-RECT is de Nederpop goed vertegenwoordigd. Maar ook festivalknallers zoals Miss Montreal, Douwe Bob en Ronnie Flex zullen 25 mei de planken betreden. Ronnie Flex, die met zijn muziek een abonnement lijkt te hebben op de hitlijsten, betreedt samen met zijn live band 'DEUXPERIENCE' het podium van de Marquee. Voeg daar De Jeugd van Tegenwoordig, RONDÉ en Jeangu Macrooy aan toe en het recept voor een muzikale festivaldag is (bijna) compleet. In januari zal de volledige line-up bekend worden gemaakt.

Meer informatie
Het festival begint zaterdag 25 mei om 12.00 en zal eindigen om 23.00. De toegang is vanaf 18 jaar. De pre-sale start vrijdag 30 november om 12:00 via centralparkfestival.nl. De eerste tickets kosten slechts €29,50 (ex. fee), echter zijn deze beperkt beschikbaar.

Programmering

– en meer!