Partyflock
 
­ Nederland

Jebroer gaat terug naar de oldschool 'Heartcore'

gepubliceerd door , op
Jebroer gaat vandaag oldschool met zijn nieuwe track 'Heartcore'. Het nummer is een samenwerking met Brennan Heart, de meest succesvolle Hardstyle-artiest van dit moment. De Freestyle sound van'Heartcore' brengt alle liefhebbers van de hardere stijlen weer samen en laat zien dat de 'gabber-cultuur' nooit echt is verdwenen.

Jebroer: 'Wat mij vorig jaar is overkomen met 'Kind Van De Duivel' gebeurde in de jaren '90 al bij grote House-feesten. Die feesten werden ook als Duivels gezien. In die zin ga ik met dit nummer ook terug naar de oldschool. Ik weet waar zij doorheen zijn gegaan en wil laten zien dat wij niet kapot te maken zijn.'

Jebroer 4 Life in de Melkweg
Op 22 december staat Jebroer met zijn eigen show 'Jebroer 4 Life' in Melkweg in Amsterdam. Het belooft een spektakel met keiharde energie te worden waarin sfeer, muziek, visuals en beleving samen komen. Tickets zijn verkrijgbaar via de website van Melkweg.

Bekijk de videoclip


Jebroer
Jebroer scoorde sinds 2012 diverse hits en werkte samen met onder andere Boaz van de Beatz, Mr. Polska, Ronnie Flex en Yellow Claw. In 2014 had Jebroer een hit met 'Miljoenen', een samenwerking met Dirtcaps en produceerde hij 'Duizend Nachten' met Feest DJ Ruud. De track 'Banaan' wordt nog steeds op bijna alle festivals in Nederland en België gedraaid. In november 2016 verscheen het album ELF11, met onder andere de megahit 'Kind Van De Duivel' samen met Paul Elstak en Dr Phunk. De track heeft meer dan 26 miljoen views, stond op #1 in de iTunes Top 10 in België en heeft een Tripel Platina Status. De opvolger 'Engeltje' is inmiddels ook platina en de track 'Vaderland' met Outsiders en The Darkraver gaat enorm hard. Samen met Duitsland's meest succesvolle dance-act Scooter en producers Rät 'N FrikK bracht hij de track 'My Gabber' uit. Vorig jaar bracht hij het nummer 'Marathon' met Anita Doth van 2Unlimited uit en dit jaar volgde de hit 'Hatsikidee' met Outsiders. Jebroer werkt op dit moment aan tracks voor een nieuw album.

27 opmerkingen

Droom die uitkomt zeg.
Je zou terug willen naar het moment dat papa Jebroer mama zwanger van Jebroer maakte en hem even op de kachel laten richten. Omdat Freestyle imagoloos is, hoeft hij nog niet steeds het imago van hardcore te rippen. Laat hem lekker met plastic krokodillen en flamingo's spelen.
Brennan Harry meest succesvolle hs artiest? Dacht dat Heady het hoogst in de DJ top 100
stond. Waar is dat op gebasseerd dan?
Uitspraak van B-Flock :bounce: op vrijdag 9 november 2018 om 14:22:
Brennan Harry meest succesvolle hs artiest? Dacht dat Heady het hoogst in de DJ top 100
stond. Waar is dat op gebasseerd dan?


ben ik ook wel eens benieuwd naar... Ik weet alleen wle zeker dat BH veel meer doekoes heeft dan Heady, misschien veel slimmer geinvesteerd?
jebroer gaat in de tijd terug naar Gabber Piet
 
Wat een aanfluiting dit .
"De Freestyle sound van'Heartcore' brengt alle liefhebbers van de hardere stijlen weer samen en laat zien dat de 'gabber-cultuur' nooit echt is verdwenen" :lol:
Kanonnen wat een drama....
Tenenkrommend dit. Kan veel hebben en luister veel verschillende stijlen, maar wat een ellende is dit zeg.
Joh jank niet zo joh. Er is markt voor, het brengt nieuwe aanwas, kind van de duivel was lachen, Zoals de jaren 90 wordt het toch nooit meer wees maar niet bang.
Nee, het zou niet meer worden als de jaren 90. Kan ook niet meer. Het is verleden tijd, een stukje geschiedenis waar we trots op mogen zijn. Wat ik me afvraag, kent hij of laat ik het zo zeggen, heeft hij het gevoel wel van gabber zijn.


Uitspraak van Tumult op zaterdag 10 november 2018 om 08:06:
kind van de duivel was lachen

Ja m'n kinderen kennen de tekst nog beter dan mij:) Maar als ze het zingen buitenshuis dan zeg je sssst nu niet. Want niet iedereen kan dit waarderen...
laatste aanpassing
Artiest Exodus
Krijg er een new kids turbo gevoel van , super triest
Oprotten met die halve tokkie
laatste aanpassing
Uitspraak van B-Flock :bounce: op vrijdag 9 november 2018 om 14:22:
Brennan Harry meest succesvolle hs artiest? Dacht dat Heady het hoogst in de DJ top 100
stond. Waar is dat op gebasseerd dan?


Brennan Heart is veruit de meest successvolle;)
DJ Mag moet je echt links laten liggen, wie niet betaald wordt bewust lager geplaatst. Echt geen graadmeter meer helaas...
 
Volgens mij is de generatie die dit helemaal geweldig vind met poep in de oren geboren. Of ik begin gewoon een oude lul te worden.
De tering, door zo'n paupergast ga ik me bijna schamen dat ik van hardcore hou. Wat verschrikkelijk slecht zeg, BAH BAH :kots:
laatste aanpassing
Wat een ontzettende mongool die Jebroer. Een Hollandse gozert die een pigmentsprobleempje heeft, met zijn Marokkaanse accent. Echt vreselijk irritant.
Werkzaam bij Zwaardski
Als fan van de producties van Brennan snap ik eigenlijk niet dat hij dit maakt. Heel jammer.....
Tsja nu de zeikmuziekverkoop afneemt gaat meneer lekker hs draaien,.. geld moet ergens vandaan komen .....
Nog ff en meneer staat op thunderdome,... nou dan ga ik wel op walvissen jagen en zwarte piet haters neersteken want de wereld is dan zowiezo kapot!
en ik ga met je mee...

De maatschappij gaat kapot. Mensen denken alleen aan zichzelf (n)
 
Artiest David M
Even los van wat mensen van hem en z'n muziek vinden, maar moet elke single die hij uitbrengt hier op Partyflock een nieuwsbericht krijgen,, :p
'' Ik moet mezelf al zo lang inhouden om mensen niet te slaan en nu mag ik mensen slaan op televisie''

Ja toch !!!!!

Televisie :roflol:
Werkzaam bij Strength of Unity
Artiest Faniac
'Brennan Heart, de meest succesvolle Hardstyle-artiest van dit moment'

Ik ga niet meer zoveel naar hardstyle feesten, maar zelfs ik weet dat dit complete bullshit is! :vaag:
kan je broer zich even niet bemoeien met de gabber cultuur? hij heeft er totaal geen verstand van
Uitspraak van bassie egmond op donderdag 15 november 2018 om 13:03:
kan je broer zich even niet bemoeien met de gabber cultuur? hij heeft er totaal geen verstand van


Gaan we m met een gekke groep van t podium trekken de 22ste?