Partyflock
 
­ Nederland

Snowbass Festival 2019
Kouder dan de rest

gepubliceerd door , op
Snowbass Festival
28 oktober 2018
Na "helemaal off-piste" te zijn gegaan in 2018 met hardstyle, freestyle und apres-ski tijdens de eerste editie van Snowbass Festival keert Snowbass terug op zaterdag 16 februari op de Balkenhaven nabij Amsterdam! Dit keer "kouder dan de rest"! Wat houdt dit in? 5 overdekte stages met winterse gekkigheid, hardstyle, freestyle, herkenbare apres-ski klappers omgetoverd tot hardstyle rammers und een größere apres-ski area als de zwarte piste je even te veel wordt. Daarnaast klappen we door met liters bier voor veel plezier.

Sluit je aan bij das große winterfest met o.a. Darkraver, Mental Theo, Snollebollekes, Rejecta, Zany, und viel mehr.

Line-up
  • Apres ski umbrella bar
  • Nederland party

Overdekte stages
Snowbass bestaat uit een indoor en outdoor gedeelte. De outdoor stage staat veilig klaar in een verwarmde tent zodat de winterse sfeer en het winterse weer elkaar niet in de weg zitten mocht het even geen kaiserwetter zijn! Vijf area's met elk een eigen sound, omringt door bierpullen in de Biergarten, glühwein, bratwurst en natuurlijk een echte après-ski bar met de beste après-ski hits. Om het wintersportgevoel (ondanks ons vlakke landschap) toch nog compleet te maken is de tube baan wederom aanwezig: après-skiën doe je tenslotte onderaan de piste!

Busreizen
We snappen natuurlijk dat je wel een lekker bierpulletje of jagermeistertje achter de kiezen wilt hebben tijdens dit apres-ski avontuur. Daarom werken we dit jaar exclusief samen met PartyBussen.nl zodat jouw apres-ski ervaring al start op de heenreis. Met 81 opstapplaatsen kun jij zonder bob helemaal off-piste. Check snel partybussen.nl voor alle opstapplaatsen en strakke combideals (€2,50 korting op entreetickets).

Start kaartverkoop
Kaartverkoop gaat 29 oktober om 18:00 van start op snowbass.nl, early bird tickets kosten slechts 22.50 excl. fee. Zorg dat je er op tijd bij bent, de rij bij de skilift kan namelijk flink oplopen naarmate de dag vordert. Klik voor meer informatie, skipassen, materiaalverhuur of om stiekem een kijkje te nemen in onze festivalkeuken op snowbass.nl