Partyflock
 
­ Nederland

Martin Garrix lanceert boek 'LIFE = CRAZY' in × BANK

gepubliceerd door , op
Martin Garrix lanceert boek 'LIFE = CRAZY' in × BANK
5 januari 2016
LIFE = CRAZY, het boek van Martin Garrix, is nu officieel te koop en dat werd gisteren gevierd met een lancering in × BANK. Ter ere van de lancering en Amsterdam Dance Event is de benedenverdieping van de concept store van W Amsterdam hotel omgetoverd tot een Garrix pop-up store. Deze is nog tot en met zondag 21 oktober geopend voor bezoekers.

Koop LIFE = CRAZY hier

De officiële lancering werd gehost door Kay Nambiar. Martin Garrix en fotograaf Louis van Baar, die alle foto's voor het boek heeft geschoten, waren ook aanwezig voor een live Q&A en de overhandiging van het eerste boek.

De rest van de week is de pop-up store toegankelijk voor publiek waar ze de foto expositie van het boek kunnen bekijken en de speciale Microsoft experience kunnen beleven. Daarnaast is zowel het boek als de officiële merchandise van Garrix exclusief in de pop-up store te koop en bij The Butcher staat er de rest van de week een speciale Garrix burger op het menu.

LIFE = CRAZY is een visuele reis door het leven van de wereldberoemde DJ/producer Martin Garrix, met meer intieme beelden dan ooit tevoren. Ondanks dat het verhaal achter Garrix al meerdere malen is verteld geeft LIFE = CRAZY een uniek kijkje in zijn leven, van persoonlijke momenten tot de meest fantastische shows, vastgelegd via indrukwekkende foto's.

Bezoek de pop-up store bij × BANK deze week
  • Donderdag 10:00u – 20:00u
  • Vrijdag 10:00u – 20:00u
  • Zaterdag 10:00u – 20:00u
  • Zondag 10:00u – 19:00u