Partyflock
 

Met de fiets naar Elrow town antwerp festival of Laundry day wordt beloond

gepubliceerd door , op
Als je deze zomer de fiets verkiest als vervoersmiddel naar het terrein Middenvijver op de Antwerpse Linkeroever voor elrow Town Antwerp festival (zat 30 juni) of Laundry Day (zat 1 september), krijg je een VIP fietsparking, 5 euro korting én je maakt kans op gehele terugbetaling van je dagje festival of zelfs een win-for-life ticket voor 2 personen op de festivals. Wim Van der Borght (organisator elrow Town Antwerp & Laundry Day): "Het is zo makkelijk voor mensen in en rondom Antwerpen om met de fiets te komen naar onze festivals, en dit willen we belonen. Met de fiets door de tunnels onder de Schelde, en je bent er voor je het weet."

Koen Kennis, schepen van Mobiliteit in Antwerpen juicht het initiatief toe: "Alle promotie voor de fiets in onze stad is welkom. Vandaag is het van belang om slim naar Antwerpen te komen. Je fiets kunnen stallen op een veilig plek, is dan ook een grote surplus. Vergeet ook het veer op de Schelde niet als een snelle manier om op het festivalterrein te geraken. Het openbaar vervoer kan dan weer het snelst zijn voor de bezoekers uit het Waasland". Het is fantastisch dat de organisatie deze leuke actie bedacht en mensen aanzet om hun auto te laten staan en met de fiets naar de festivals te komen. Linkeroever is perfect bereikbaar met de fiets. De organisatie verleidt de bezoekers om de fiets te nemen via de prijskorting en een toffe wedstrijd. Allen daarheen zou ik zeggen!"

Als festivalbezoeker van elrow Town Antwerp (de opener van de zomer op zaterdag 30 juni) of Laundry day (de afsluiter van de zomer op zaterdag 1 september), kan je maar beter met de fiets komen, want:

  • 5 euro korting op je inkom ticket (wordt ter plaatse geregeld)
  • Speciale VIP fietsparking
  • Kans op terugbetaling van je festival dag, inclusief eten én drank, voor 10 gelukkigen per festival.
  • Kans op een win-for-life ticket voor beide festivals


Het idee is om mensen aan te zetten om naast de uitstekende keuze van openbaar vervoer (er stoppen 4 tramlijnen letterlijk voor de deur van het festivalterrein), toch ook de fiets als leuk en gezond alternatief te gebruiken. Dit kan zowel met je privéfiets, als met Velo. Velo zal extra fietsen voorzien vanaf 5 vertrekplaatsen in Antwerpen én een brede ondersteuning aan het festivalterrein Linkeroever.

Over Elrow Town Antwerp
Elrow verovert momenteel de wereld met een verrassende kijk op feesten waarbij uitvoerige producties, interactieve performances en knotsgekke verschijningen worden gekoppeld aan de beste elektronische muziek. Naast verschillende techno & house dj's van het moment met o.a. Ãme (live), Nic Fanciulli, Steve Lawler, Art Department en Paco Osuna zullen ook Rowgelia, de mascotte van elrow en best friend Rowmeo van de partij zijn. Op elrow Town Antwerp word je letterlijk en figuurlijk ondergedompeld in een kleurrijke en surreële wereld vol confetti, opblaasbare flamingo's en reuzeninsecten, samen met extravagante podia en een dolle parade van performers en steltenlopers. Met andere woorden, een echt wauw-effect en onwaarschijnlijk veel sfeer.

Over Laundry Day
Laundry Day sluit traditioneel het festival seizoen af op 1 september. Voor zijn 21ste editie tilt het Antwerpse festival de festivalbeleving naar een ongezien en vernieuwend niveau met de meest spectaculaire en ingenieuze podium-opstelling. Ook het unieke pallet van uiteenlopende muziekgenres (inclusief live muziek), ondersteund door geloofwaardige lokale- en nationale music-communities en clubs, maakt Laundry Day net iets anders dan de andere festivals.

1 opmerking

spectaculaire en ingenieuze podium-opstelling.


Zelfde als vorig jaar of weer wat nieuws?