Partyflock
 
­ Nederland

The Flying Dutch spreidt de vleugels uit naar Curaçao

gepubliceerd door , op
The Flying Dutch Curaçao
25 mei 2018
Na drie succesvolle edities van The Flying Dutch, het grootste open air dancefestival van Nederland, breidt het event uit naar een ander deel van ons Koninkrijk: Curaçao. In Nederland vindt de vierde editie van het festival plaats op zaterdag 2 juni in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. Een paar maanden later, tijdens de herfstvakantie in Nederland, spreidt The Flying Dutch de vleugels uit om op donderdag 25 oktober op Curaçao te landen voor een speciale Caribische editie van het festival. Naast The Flying Dutch Curaçao op Mambo Beach Boulevard, vinden er de hele week speciale activiteiten plaats op het eiland met Nederlandse DJ's. Voor wie dit festival niet wil missen worden er The Flying Dutch pakketreizen aangeboden vanuit Nederland, Bonaire, Aruba, Colombia en Suriname. De kaartverkoop start op maandag 4 juni via de website van The Flying Dutch.

Line-up
Een festival van deze omvang heeft nog niet eerder plaatsgevonden op het Caribische eiland. Het podium is maar liefst 50 meter breed. De eerste DJ's van The Flying Dutch Curaçao zijn al bekend. Met de zee als decor komen onder andere Armin van Buuren, Sunnery James & Ryan Marciano, Sevn Alias, Lucas & Steve en Jeon het eiland op stelten zetten. De volledige line-up wordt binnenkort bekend gemaakt.

Organisatie
Vier jaar geleden is The Flying Dutch begonnen met dit festivalformat, waarbij de beste Nederlandse DJ's op één dag, op meerdere locaties samen worden gebracht. Met jaarlijks meer dan 80.000 bezoekers is The Flying Dutch uitgegroeid tot het grootste open air dance-event in Nederland en nu dus ook op het mooie Curaçao. De organisatie verwacht niet alleen lokale dance-liefhebbers maar ook internationale gasten. Er worden The Flying Dutch pakketreizen aangeboden vanuit Nederland, Bonaire, Aruba, Colombia en Suriname.

Line-up


Datum en locatie

1 opmerking

Artiest Exodus
Gaan ze het podium op zee bouwen ? Mambo beach is niet zo heel groot