Partyflock
 
­ Nederland

Het Industriegebouw creëert met 'urban jungle' terrashotspot in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Het Industriegebouw creëert met 'urban jungle' terrashotspot in Rotterdam
22 mei 2018
De binnenplaats van Het Industriegebouw is omgetoverd tot de groenste en sfeervolste 'urban jungle' van Rotterdam. Compleet met knalgroene planten, wuivende palmbomen, relaxte lounge chairs, zwierende hangmatten en goedgevulde containerbars is de expeditiestraat – die wordt omgedoopt tot HIGstreet – klaar voor een zonnige zomer. Van donderdag tot en met zondag is dit pareltje langs de Goudsesingel dé nieuwe borrelhotspot van de stad. Naast de lekkere happen die Alfredo's Taqueria en By Jarmusch buiten serveren worden er deze zomer regelmatig festiviteiten georganiseerd, zoals het maandelijks wijnfestival 'Plop', een Midsummer Night Cinema en een koffiefestival.

Kick off: vrijdag 25 mei
Nu het zonnetje weer gaat schijnen, is er geen beter excuus om de beste plekken van de stad te ontdekken. All American Breakfast Diner By Jarmusch blijft deze zomer speciaal langer open om samen met Alfredo's Taqueria bezoekers op de binnenplaats van Het Industriegebouw te voorzien van eten en drinken. Om de opening van de 'urban jungle' feestelijk te vieren, vindt op vrijdag 25 mei een kick off plaats. Zo kunnen bezoekers proeven aan al het moois dat Het Industriegebouw deze zomer in petto heeft.

Let's taste wine
Maar er is meer. Vanaf juni is de urban jungle iedere laatste zondag van de maand het decor van Plop: een nieuw wijnfestival waar bezoekers met een strippenkaart in de hand verschillende wijnen kunnen proeven. Iedere editie vertelt een andere sommelier van een bekende Rotterdamse onderneming alle ins en outs over de geselecteerde wijnen. Ook zal het feestje The Border dit jaar haar rentree maken, een maandelijks gezellig feestje vol muziek, lekker eten en drinken. En staat het koffiefestival van vintage fietsenwinkel ROOK en het filmfestival Midsummer Night Cinema – georganiseerd door Roffa Mon Amour en AFFR – op de planning. Genoeg te doen dus!

Over Het Industriegebouw
Het Industriegebouw is te vinden in het opkomende Rotterdamse Hoogkwartier. De legendarische wederopbouwarchitect Hugh Maaskant (ook bekend van de Euromast en het Groot Handelsgebouw) heeft het gebouw in samenwerking met Willem van Tijen ontworpen. Het 23.000 m2 tellende pand werd in 1951 geopend om Rotterdamse bedrijven een werkplek te bieden na de Tweede Wereldoorlog. HIG huist 1000 professionals en biedt op de begane grond ruimte aan horeca- en retailconcepten, zoals Groos en evernow waar iedere dag geshopt kan worden.

Overige informatie:
Kick off 'urban jungle': vrijdag 25 mei om 17.00 uur
Het Industriegebouw | Goudsesingel 52-214 | Rotterdam | hetindustriegebouw.nl | facebook.com