Partyflock

Crazy Sexy Cool Festival maakt de complete line-up bekend

 

Crazy Sexy Cool Festival maakt de complete line-up bekend

gepubliceerd door , op
flyer Crazy Sexy Cool
FeestCrazy Sexy Cool · World of Pleasure
OrganisatieCrazy Sexy Cool Site
 ⊂ TRW Site
LocatieZuiderpark
Datumzaterdag 4 augustus 2018
StadRotterdam
Op 4 augustus creëert de organisatie van Crazy Sexy Cool weer een festival wereld waar je stoutste dromen werkelijkheid worden. Naast uitbundige decoratie en hoogstaand entertainment zie je er ook meer dan 50 artiesten verdeeld over 5 podia.

Zangeres Maan is na het winnen van The Voice of Holland niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekwereld. Maar er zijn nog veel meer populaire artiesten die hun kunsten komen vertonen op het festival. Zo nemen Dyna, Tony Junior, Freddy Moreira en Paul Elstak plaats achter de draaitafels en laten Jonna Fraser, SBMG en Josylvio zowel hun grootste hits als nieuwe muziek horen.

Het festival blijft vernieuwen met niet alleen elk jaar grotere attracties en meer crazy entertainment, ook nieuw dit jaar is de hosting van Vunzige Deuntjes. Welke artiesten gaan zorgen voor een vunzig feestje lees je hier:

Over Crazy Sexy Cool De grenzen tussen Dance en Hiphop worden steeds diffuser en steeds meer worden de elektronische varianten van Hiphop en Urban muziek gedraaid. Dat in combinatie met de meest kleurrijke thema's is waar Crazy Sexy Cool voor staat.