Partyflock
 
­ Nederland

Laatste editie Beat the Bridge Koningsnacht en- dag!

gepubliceerd door , op
Beat the Bridge
17 januari 2018
Tijdens Koningsnacht en –dag gaat de laatste editie van Beat the Bridge plaatsvinden. Op 26 en 27 april gaat het nog een keer gaat het helemaal los onder de John Frostbrug!

Al zeven jaar komen de grootste artiesten uit de hardere stijlen wereld optreden onder de historische brug in Arnhem tijdens Koningsnacht en -dag. Door de jaren heen telt Beat the Bridge al meer dan 150 artiesten die hebben opgetreden op deze unieke locatie en meer dan 90.000 bezoekers die samen voor de meest geweldige sfeer hebben gezorgd. Voor de Final Edition trekt Beat the Bridge alles uit de kast om iedereen nog een keer te laten beleven waar zij voor staan: 'All about the music'. Met alleen de beste hardstyle, raw, hardcore en freestyle is de line-up twee dagen rijk gevuld met grote namen zoals: Radical Redemption, Ran-D, Angerfist, Wildstylez, D-Block & S-Te-Fan, Frequencerz, E-force en natuurlijk veel meer artiesten die ervoor zorgen gaan zorgen dat dit een onvergetelijke editie wordt.

Beat the Bridge heeft dit jaar drie stages. De welbekende Bridge- en Factorystage op de vaste grond en de Desperados Crazy Cruise. Beat the Bridge staat al jaren bekend om deze buitengewone cruise, iedereen heeft het er ook over. Een boottocht over de Rijn met de leukste freestyle, confetti, opblaasdieren en ongekend hard feestend publiek. Dit mag je absoluut niet gemist hebben want dit belooft weer een en al gekkenhuis te worden!

Beat the Bridge gaat dit afscheid groots vieren en tijdens deze achtste editie de de brug definitief verslaan! One more time! Let's beat the bridge!

3 opmerkingen

Waarom stoppen ze er eigenlijk mee ??🤔
Artiest Exodus
Dat was ook mijn vraag , het verkocht volgens mij wel goed
Uitspraak van ThemcQ op donderdag 26 april 2018 om 06:52:
Dat was ook mijn vraag , het verkocht volgens mij wel goed


Ik weet dat aboutaleb de ffwdp in Rotterdam heeft geschrapt omdat ie het niet in het straatbeeld vond passen van de stad rotterdam:rot: misschien dat het hier ook zo is dat de gemeente het niet meer wilt. Weet 't niet maar zou zomaar kunnen :o