Partyflock
 
­ Nederland

Nederlandse acts Pyramids en Jhorrmountain spannen samen voor zwoele zomerhit

gepubliceerd door , op
Nederlandse acts Pyramids en Jhorrmountain spannen samen voor zwoele zomerhit
20 april 2018
Na het grote succes van 'Coño' is Nederlands rapper Jhorrmountain terug, ditmaal samenwerkend met het duo Pyramids voor een sterk staaltje zomermuziek. 'Me Gusta' is, zoals de guys het zelf omschrijven, een ode aan de vrouw, maar qua sound ook een ultieme zomerplaat vol warmbloedige dancehall en geile lyrics. Een viezerik, jawel, maar in zonnige outfit, klaar om de festivals onveilig te maken.

Bekijk de officiële video hier


Pyramids is de creatie van twee jonge Amsterdamse DJ/producers die sinds 2016 de wereld bestoken met catchy dancehall, zowel miljoenen streams scorend met eigen singles als 'Rwina' (gouden plaat) en 'Jet Jet', maar ook producties voor andere artiesten als Jairzinho, F1rstman en Lamix. Let hiervoor op hun typische 'Pyramids tag' als keurmerk bij uiteenlopende tracks!

Jhorano Plet (22) aka Jhorrmountain groeide op in Amsterdam Zuid-Oost waar hij zijn jeugd doorbracht met lokale muzikanten. Dankzij zijn moeder werd hij gevoed met 80's en 90's helden, met R. Kelly als grootste invloed. Vorig jaar brak hij flink door met zijn Johnny 500 collab op het album 'The Peoples Champ', waarvan tracks als 'Skurbah' en 'Worken' al miljoenen Spotify plays scoorden.

Afgelopen winter maakte Jhorrmountain zich vervolgens onsterfelijk door samen met producer Puri en rapper Adje het vieze monster 'Coño' te releasen. Een onweerstaanbare clubtrack waarop de guys boven zichzelf uitstegen met lekker zompige beats en geile vocals - het werd een doorslaand succes. Er waren talloze media-optredens, een spraakmakende video, terwijl de track zelf platina ging (inmiddels staat de teller op ruim 19 miljoen Spotify streams).

'Me Gusta'
In navolging hiervan is er nu 'Me Gusta', een plaat met de warmbloedige productie van Pyramids en typische flow van Jhorrmountain. Denk aan een zomerse, latin-getinte versie van 'Coño', ditmaal een ode brengend aan de vrouw, zoals de guys van Pyramids het omschrijven.

"We zaten met Jhorr te filosoferen over het leven: wat is voor ons het belangrijkst in het leven en wat maakt ons nou gelukkig? Hier kwam uit dat je alles op de wereld kan hebben, maar dat je nooit gelukkig zal zijn zonder een echte vrouw in je leven. Hieruit ontstond 'Me Gusta', ookwel een ode aan de vrouw." - Pyramids