Partyflock
 
­ Nederland

Happy Hunting Ground Festival

gepubliceerd door , op
Happy Hunting Ground
3 april 2018
Het eerste échte grote strandfestival op het Zwarte Pad. Een paradijselijk dorp in het zand met live podium van festivalformaat óp het strand waar je de zon ziet ondergaan. De twee leukste strandtenten genesteld tegen de duinen waar dj's je de hele dag en nacht laten dansen onder de sterren. Vrienden lopen om je heen op hun blote voeten, drankjes vloeien rijkelijk en je likt je vingers af bij de 100% vegetarische foodcourt. Het wordt één en al gezelligheid.

Wees er als eerste bij en score nu Secret Early Tickets, nog vóór alle andere mensen! Er zijn er maar een paar, maar jij als vriend van Indigo en Whoosah krijgt natuurlijk voorrang. Grijp nu je kans en scoor die Secret Early Tickets, alleen vandaag of morgen, met €2,50 korting! ticketcounter.nl

Op Happy Hunting Ground Festival zullen de vier leukste bands van dit moment voor jullie spelen. MY BABY, Son Mieux, Splendid en Convoi Exceptional. En als kers op de taart zetten de mannen van Tango Takeover dit podium in de nachtelijke uurtjes in vuur en vlam. Dit hebben zij al vaker gedaan bij festivals als Down The Rabbit Hole, Pinkpop en Lowlands.

Tijdens en na de concerten zullen bekende (Haagse) DJ's draaien in de twee strandtenten die bekend staan om hun legendarische feesten. Dit zijn; Sunny Sjoerd, Het Gore Lef, Warme Daan, Abe Cruisin', Porto Verde, Justin Verkijk, Vruchtenhagel, Pat Smith (UK Garage DJ set), JEANS, Boy Boogie, [artist=108932 name="Lunar M"]{Artiest met ID 108932 bestaat niet!}, Younick, Niek Ta Mère, Boye, Melvin Tas, Jos Kel, Daan Kruijt en Dunja Close

Dompel je onder in dit waanzinnige, eenmalige spektakel en zorg dat je op tijd je kaartjes in bezit hebt, want je weet hoe snel de feesten van deze strandtenten uitverkopen. En ja, je las het goed; dit is once in a lifetime, so don't miss out! Happy Hunting Ground is een strandfestival bij Whoosah en Beachclub Indigo en vindt plaats op zaterdag 9 juni 2018.

Dus wacht vooral niet af en pak deze kans om als een van de eerste een kaartje te bemachtigen voor dit eenmalige festival. Dit mag je niet missen!