Partyflock
 
­

Enige Pleinvrees-show deze zomer onthult line-up

gepubliceerd door , op
Met o.a. Fritz Kalkbrenner, Worakls, Damian Lazarus, Oliver Koletzki en Reinier Zonneveld

'Less is more' is deze zomer het motto van Pleinvrees. De afgelopen jaren had de Amsterdamse evenementenorganisatie met Pleinvrees am Strand en Pleinvrees Festival twee zomerfestivals op de agenda. Dit jaar worden de krachten gecombineerd tijdens Pleinvrees Festival am Strand op zaterdag 19 mei op Blijburg aan Zee in Amsterdam.

Pleinvrees Festival naar Blijburg aan Zee
Komende zomer pakt Pleinvrees Festival de boel in en reist af naar de Amsterdamse kust om te baden in de eerste zomerse zonnestralen. Op zaterdag 19 mei smelt het festival-vlaggenschip smelt samen met het kleine strandzusje voor het enige Pleinvrees-extravaganza deze zomer!

Het goudgele zand van Blijburg aan Zee is het toneel voor de eerste editie van Pleinvrees Festival am Strand. Een festival waar de vertrouwde, ongedwongen strandsferen van Pleinvrees am Strand samenkomt met het beste van het Pleinvrees Festival.

Grote namen op enige Pleinvrees zomerfestival
Hiermee kiest de organisatie voor één zomerfestival om haar ziel en zaligheid in te stoppen en dat komt terug in de line-up. Absolute publieksfavorieten Fritz Kalkbrenner, Worakls en Reinier Zonneveld staan zij aan zij met grote namen als Damian Lazarus, Oliver Koletzki, Blond:ish, Rampue en Marek Hemmann. Een mix van lokale helden en opkomende talenten als Olivier Weiter, Eelke Kleijn, Pauli Pocket en MAGA om er een paar te noemen.

Verdeeld over vier podia zorgen 23 artiesten voor een meeslepend muzikaal spektakel met zomerse melodieën. Om de ultieme stranddag compleet te maken worden bezoekers verwend met cultureel verantwoord entertainment met een typische Pleinvrees-twist.

Ticketverkoop loopt hard
Tickets voor het strandfestival vliegen de afgelopen weken de deur uit. Enkele, zowel als groepstickets, zijn te krijgen op amstrand.­pleinvrees.­net.

Beleef het beste van Pleinvrees Festival verpakt in een intieme strandsetting op Pleinvrees Festival am Strand; the best of both worlds.

Voor maar €1.000 naar Pleinvrees
Vanaf nu ook verkrijgbaar in zeer gelimiteerde oplage (we hebben er welgeteld één): Als God in Frankrijk ticket. Trakteer jezelf en drie vrienden op een festivaldag die je stoutste dromen gaat overtreffen.

Een open bar met butler? Een dixi met gouden toiletbril? De macht over het confettikanon of regisseur van een eigen video crew? We beloven een dag van epische proporties, maar verklappen nog niks. Om erachter te komen hoe 250 euro de neus de festivaldag gaat verrijken, zit er maar één ding op!

Dus, plunder de spaarvarkens, spring in het diepe en beleef Pleinvrees Festival am Strand als God in Frankrijk.