Partyflock

Vijftien jaar Wooferland met Ex-Kraftwerk Wolfgang Flür

 

Vijftien jaar Wooferland met Ex-Kraftwerk Wolfgang Flür

gepubliceerd door , op
Wooferland Festival (flyer)
Op zaterdag 25 augustus viert Wooferland haar vijftienjarig jubileum op het Houtrak terrein in Halfweg NH. Het festival is tijdens haar bestaan voor de liefhebber van house classics uitgegroeid tot een jaarlijks hoogtepunt. De line-up en het thema staan deze editie in het teken van de oorsprong van het festival: de muziek en de sfeer van toen.

Met de boeking van ex-Kraftwerk lid Wolfgang Flür is de cirkel volgens de organisatie rond. "Kraftwerk heeft aan het begin gestaan van de elektronische muziek in het algemeen. Het is een grote eer dat een van deze grondleggers op onze verjaardag komt."

Vijftien jaar geleden begon Wooferland op het Radarterrein in het Amsterdamse Bos. Inmiddels is de huidige locatie, het Houtrak terrein in Spaarnwoude (Halfweg), al vele jaren het idyllische decor voor dit jaarlijkse feest der herkenning.

Andere headliners op 25 augustus zijn Baby Doc (UK), Jon the Dentist (UK), Franky Jones (BE), CJ Bolland (BE) en de acid-koningen uit Eindhoven: Acid Junkies. Verdeeld over vijf podia zijn meer dan veertig artiesten te bewonderen.

In 2017 had het festival een hernieuwde indeling van het festivalterrein. Dit bleek een groot succes. De Subv3rse area, waar nieuwe muziek zoals house, techhouse en techno wordt gedraaid, zal op 25 augustus daarom ook weer deel uitmaken van de plattegrond.

Early bird tickets voor het festival zijn in de verkoop, wees er snel bij!

Wooferland Festival – 15 jaar Wooferland
  • Zaterdag 25 augustus 2018
  • 12:00 tot 23:00
  • Houtrak Grote Vijver, Halfweg NH Spaarnwoude

wooferland.­com
Facebook

1 opmerking

En niet te vergeten Miss Djax en ome Danooo :)
Mooiste feest vh jaar!
laatste aanpassing