Partyflock
 
­ Nederland

Planet V.I.P. gaat cruisen deze zomer!

anoniem gepubliceerd op
Planet V.I.P. gaat cruisen deze zomer!
11 juni 2004
Planet V.I.P. komt deze zomer met een nieuw concept. Op vier donderdagavonden in de maanden juli en augustus zal Cruise in Leeuwarden het toneel zijn van “Rock Da Boat!” Met Rock Da Boat! streeft Planet V.I.P. naar diversiteit, intimiteit en zomerse gezelligheid. Elke editie van Rock Da Boat zal in het teken staan van een andere muziekstroming en de champagne zal wederom rijkelijk vloeien. Na de zomer zullen de Planet V.I.P. avonden uiteraard weer te vinden zijn in Darby and Joan’s, dat deze zomer een metamorfose zal ondergaan.

Donderdag 1 juli zal de aftrap zijn van de eerste editie van Rock Da Boat!. Deze editie zal in het teken staan van Jumpstyle. Hiervoor is uiteraard Da Pauli uitgenodigd. Hij zal worden bijgestaan door Penoze, die onlangs de N.D.E. talentroom won op Planet V.I.P. Speciaal voor deze eerste editie heeft Rock Da Boat! ook een primeur: Future Tribes. Deze formatie is recent ontstaan en zal binnenkort haar eerste plaat releasen op het S.O. Recordings Black label, van o.a. Luna en Haze. De promo staat op dit moment al hoog genoteerd in de playlists van dj’s als Pulsedriver en Marco V.
RDB!_nr.01 JUMP!
Da Pauli
Penoze
Future Tribes
Youngstaw
Phat Wax
Rabies & Alian

Donderdag 15 juli heeft Planet V.I.P. de residents van M.A.D. Tunes uitgenodigd. The Wicked DJ Team en Bass Brothers zorgden kort geleden voor veel commotie toen ze met hun eerste editie van M.A.D. Tunes in Sans Souci voor topdrukte zorgden. Ongetwijfeld zal M.A.D. Tunes binnenkort weer van zich laten horen. Een andere dj die onlangs een goed verjaardagsfeest gaf in de Sans Souci is dj Steff da Campo. Na zijn vorige release “It’s the inside that counts” zal hij binnenkort weer een releaseparty organiseren voor zijn volgende release. Binnenkort meer hierover.
RDB!_nr.02 M.A.D. Tunes
Wicked DJ Team
Bass Brothers
Youngstaw
Steff da Campo
Phat Wax
Rabies & Alian

Na het hoogseizoen is het tijd voor de derde editie van Rock Da Boat! Donderdag 12 augustus hebben residents Rabies & Alian een early hardcore/classics avond geprogrammeerd. Zij hebben hiervoor dj’s Lenn, Dizzy, NRG en J-Lines uitgenodigd. Deze samenstelling van dj’s heeft in het noorden van ons land al een flinke reputatie opgebouwd op o.a. het beruchte It Hold in Deinum half jaren ’90. Een klassiek stukje house geschiedenis van Friesland. Op de thema avond “PULL OVER!” dus een unieke line up met heel veel klassiekers uit de goede oude tijd sferen, met af en toe een knipoog naar de toekomst.
RDB!_nr.03 PULL OVER!
Dizzy
Lenn
J-Lines
NRG
Rabies & Alian
Phat Wax
Estaw

Donderdag 26 augustus zal Rock Da Boat! het zomerseizoen afsluiten in The Cruise. De laatste tijd hebben veel mensen te kennen gegeven meer techno in Leeuwarden te willen. Ook Planet V.I.P. heeft een hart voor techno en zal daarom deze laatste editie omdopen tot Rock DAS BOOT! Gedurende deze avond zal er puur en alleen techno uit de boksen klinken. Resident Phat Wax heeft voor deze speciale editie verschillende techno dj’s uitgenodigd die alle stijlen van Techno zullen vertegenwoordigen.
RDB!_nr.04 Rock DAS BOOT!
Uudzuu
Phat Wax
Ree
Bermuda B
Hanz
Hance
Doktor Know
Future Tribes
Youngstaw

32 opmerkingen

Werkzaam bij The Concern
Artiest Ruiz
Meer Techno ja.......


altijd leuk...Na de zomer lanceer ik nieuw concept in Leeuwarden en met The Concern geef ik 23 juli een onvervalst techno feestje in leeuwarden met live act en al.....
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Heel fijn :bier:
 
Artiest Lenn
ff gezellig door leeuwarden cruisen:D:
 
Werkzaam bij Hornycrew
The Cruise is toptent.. Ziet er tering goed uit daar!
ziet er leuk uit die tent. deze line-ups ook. Hier ga ik zeker ff kijken :D
"Na de zomer lanceer ik nieuw concept in Leeuwarden en met The Concern geef ik 23 juli een onvervalst techno feestje in leeuwarden met live act en al....."
Kun je ons al vertellen waar dat gehouden wordt ?
 
heb altijd al een cruise willen maken :p
 
helemaal top jongens veel sucses.
ik heb er zin aan
/alleen jammer dat ik niet tussen de line up sta\
laatste aanpassing
"Na de zomer lanceer ik nieuw concept in Leeuwarden en met The Concern geef ik 23 juli een onvervalst techno feestje in leeuwarden met live act en al....."
Kun je ons al vertellen waar dat gehouden wordt ?


Is in de Gloppe.
Ik weet niet of je een beetje bekend bent in Leeuwarden maar de Gloppe is de oude Brouwershoek waar rond '96 ook wel hardcorefeestjes waren.
Zit in een zijstraat van de kleine hoogstraat ( bij Mukkes, Plankier, Utoop etc. )
(Y) .... Planet VIP is luxe maar wil nog veel luxer merk ik :D
Bij deze zal ik het maar verklappen. We gaan ook zeker cruisen op een boot!!! Bootfeest in de zomer in Leeuwarden is in aantocht....Be aware!
 
waar ligt da ding....
Prins Hendrikstraat 9, Leeuwarden
(tussen station en het zaailand)

see ya
als er een betere infrastructuur ligt over het water ;P
Werkzaam bij Deliciouz Events
Artiest {SHOWLIST artist 17860, 49085}
supervet(Y)

zeer zeker aanwezig:D
 
Yo,

Ik zal er de laatste avond zeker bij zijn! UUDZUU staat garant voor kinky harde Techno...... and I like it!
 
Suc6 (Y) Toppie
We hebben nog een vacature open staan voor "bootsjongen", wie durft? ;)
Leuke tent!
Daar moet in gedronken worden hi ha ho...

:cocktail:
Artiest Hanz
beterrr deze boot wordt zwaaaaaar gerocked !!!

komt u maar technopeople!!!
ik ga der misschien ook heen!!!!!!!!!!!:D
check

www.the-cruise.nl

binnenkort ook in the cruise: Dj Dana met een classix set 1990-1992. hou de agenda in de gaten!!