Partyflock
 
­ Nederland

Open P60 Day
Alle deuren open in poptempel van Amstelveen

gepubliceerd door , op
Open P60 Day
25 januari 2018
LocatieP60 Site
Op zaterdag 3 februari gaan alle deuren open in P60! Al sinds 2001 is dit hét podium van Amstelveen voor muziek, visual art, cultuur en (muziek)educatie. Een organisatie die enorm veel dankt aan het grote aantal vrijwilligers, een absolute voorloper is op het gebied van Europese samenwerking en met een scherpe focus op talentontwikkeling wil inspireren en motiveren. Desondanks is er nog zoveel meer!

Kom binnen en maak kennis met onze medewerkers, onze vrijwilligers en de grote verscheidenheid aan activiteiten. Neem deel aan de persoonlijke rondleiding (zowel Nederlands als Engels), waarbij alle deuren open gaan die normaal gesloten blijven. Want hoe gaat het er eigenlijk aan toe backstage? Wat gebeurt er zoal in de P60 Oefenruimtes? En welke Europese projecten maakt P60 deel van uit? Of het nu voor of achter de schermen gebeurt: vandaag komt er antwoord op al deze vragen!

Vanaf 15:00 kun je terecht in P60, waar het je de rest van de dag aan niks zal ontbreken. Ontmoet onze vrijwilligers in het immer gezellige P60 Café, maak kennis met de verschillende nationaliteiten die in P60 vertegenwoordigd zijn en hun bijbehorende specialiteiten, beproef je geluk met een rondje Bingo of laat je verrassen in de 'Surprise Lift'. Na afloop van de rondleiding trakteert P60 op een drankje, voor de stevige trek kun je terecht bij de Burgerbar.

Ook 's avonds staat er een gevarieerd programma voor je klaar, met verschillende optredens van zowel bands als singer-songwriters. Met oude bekenden en nieuwe ontdekkingen op het podium is dit de perfecte gelegenheid om P60 van binnen en buiten te leren kennen!