Partyflock

Aqua Bass

Aqua Bass

gepubliceerd door , op
Aqua Bass (flyer)
FeestAqua Bass #1 · The Hardstyle Poolparty
OrganisatieAqua Bass Site
Poolparty Productions Site
LocatieDe Stok Site
Datumzaterdag 9 december 2017
WinactieAqua Bass actie, gesloten
StadRoosendaal
Vergeet een loods, festival, boot of een ander terrein. Poolparty Productions gebruikt een zwembad als toneel voor Aqua Bass – The Hardstyle Poolparty.

Hardstyle in een zwembad. Tot op de dag vandaag hebben we deze combinatie nog maar weinig voorbij zien komen, maar daar komt al heel snel verandering in Aqua Bass gaat kopje onder e neemt onder andere badmeesters Digital Punk, Endymion en Ruthless mee voor een avondje subtropisch zwemmen. Eindelijk een echt goede reden om je shirt uit te trekken!

"Er mag aan het einde van de avond geen water meer in het zwembad zitten"

Op zaterdag 9 december wordt Zwembad De Stok in Roosendaal omgetoverd tot een hardstyle paradijs in het water. Op deze dolle duikavond geeft organisatie Poolparty Productions het zwembad een metamorfose en schieten de lichten en lasers je om de horen. Met een line-up die het beste van de hardstyle en freestyle zal laten horen, is dit een garantie dat er aan het einde van de avond geen water meer in het zwembad overblijft. "De beste freestyle en hardstyle beats met een mooie show op een unieke locatie, zorgen voor een onvergetelijk hardstyle evenement."

Dit is de line-up van de Aqua Bass poolparty

Organisator Nick van Teeffelen: "Na meer dan 20 poolparty's georganiseerd te hebben denk ik dat Hardstyle het perfecte genre is in het water. De energie die vrijkomt in combinatie met tropische omstandigheden zorgen ongetwijfeld voor een unieke ervaring. Het recreatiebad toveren we om tot een echte feest lokatie. Het water is maximaal 130 centimeter diep en op de kant leggen we uiteraard tapijt neer zodat je niet uitglijdt tijdens het dansen. Uiteraard onder toezicht van Lifeguards. Veiligheid blijft natuurlijk nummer 1"

Wil jij een avondje snorkelen en stampen? Voor meer informatie meld je je aan voor het evenement op Facebook of ga je naar de officiële website van Aqua Bass. Tickets voor Aqua Bass zijn via deze kanalen uiteraard te koop.