Partyflock
 
­ Nederland

Nieuwjaarsbal

gepubliceerd door , op
Het leven is een wild theater dat gevierd mag worden door iedereen, met iedereen. Levensgenieters, bon vivants en vrolijke schavuiten doen dat als vanouds overdag op 1 januari. Het Nieuwjaarsbal, intiem en sexy. Het Rijk van de Keizer is de magische locatie om 2018 met roffelende trom aan te tikken.

En tikken worden er zeker uitgedeeld. Fijne, warme, zintuig stimulerende tikken in de vorm van klanken, extases en andere positieve prikkels. Ferm en fier in de handen van koninklijke nachtegalen Isis, Dimitri, Gabriel Ananda, Olivier Weiter en gevleugeld keizer van het gezelligheidsrijk Stefano Richetta. Muzikaal genot, zinderend van de kruin tot in de kleine teen.

Genot, vanzelfsprekend des Nieuwjaarbals, onderstreept door fanfare, bravoure en spektakel. Terwijl de massa haar roes uitslaapt, of de oliebollenresten op mag schrapen bij de schoonfamilie, hangt de feestvierende menigte bij het Nieuwjaarsbal in de slingers met toeters en bellen. Alles is mogelijk. Als het maar leuk is. Dat is het devies bij het Nieuwjaarsbal, al jaren op rij het beestenbal voor gelijkgestemden.

Deze editie onder een nieuw dak. Waardig in Het Rijk van de Keizer. Niet, zoals eerder aangekondigd in de voormalige thuisbasis Theater Amsterdam. Het circus trekt verder naar een sprookjes-achtige locatie om meer feestvreugde te kunnen huisvesten. Op maandag 1 januari 2018 gaan de poorten van Het Rijk van de Keizer om de christelijke tijd van 1 uur des middags wijd open.

Sjansen, dansen en vooral de bloemen buiten zetten gaat onophoudelijk door tot twaalf uur in de schone avond, van zuivere koffie geen sprake. Het publiek: bont en gezellig. De muziek: luid en warmbloedig meedogenloos. De locatie: een verleidelijk en mysterieus rijk gevuld met kakelbont. De sfeer: net als de prijzen vriendelijk en smakend naar veel meer.

Komt dat zien, proeven en voelen! Gelukkig nieuwjaar.