Partyflock
 
­

Nieuw seizoensfeest van Blijburg · Kom als je goddelijke zelf op het Herfstbal van Blijburg

gepubliceerd door , op
flyer Herfstbal
Na een uitverkocht Zomerfeest is Blijburg terug met het Herfstbal. Zaterdag 11 november gaan vier podia open voor ritueel en een veelzijdig muzikaal programma. Onder meer Amsterdamse Afrobeat Nacht, Philou Louzolo en DJ Egbert-Jan Weeber sieren de line-up. De deuren gaan open om 22.00 uur en sluiten niet eerder dan 05.00 uur.

Muzikaal programma
Eén van de hoogtepunten van het muzikale programma is Amsterdamse Afrobeat Nacht, te vinden in de Kapel van Blijburg. Een groep van 16 muzikanten uit verschillende gevestigde bands (waar we de namen niet van mogen noemen) en een aanjager van adrenaline door de energieke combinatie van afro funk en disco. Eerder stonden ze onder meer op festivals als Lowlands, maar ook Blijburg is geen onbekend terrein. De line-up wordt verder gevuld door onder meer Philou Louzolo, DJ Egbert-Jan Weeber en Pedro Martins. De volledige line-up per podium is te vinden op het Facebookpagina van het evenement.

Kom als je goddelijke zelf
Blijburg stelt bezoekers de vraag: welke god ben jij? Goed of kwaad, bekend of niet, dat is hierbij irrelevant. God van de Cryptische Kikkers, Het Dudisme, Gehaaste Boeddhisten, Consequent Te Laat Komers of Preutse Nudisten, alles is mogelijk. Zolang de bezoeker zich maar uitdost als meest goddelijke variant van zichzelf.

Blijyahuasca-tunnel
Weet de bezoeker niet welke god hij of zij is? Dan geeft Blijburg verlichting met de Blijyahuasca-tunnel. In deze tunnel maak je in 5 minuten tijd een innerlijke reis naar Heel Ver Weg tot dichterbij jezelf dan ooit. Volledig begeleid door professionele Blijyahuasca-sjamanen.

Meewerkende organisatoren
Het Herfstbal wordt georganiseerd met verschillende partijen; Habitat, Boy Scouts , Amsterdamse Gezondheids Bond en natuurlijk Blijburg zelf.

Tickets
Tickets voor het Herstbal zijn te verkrijgen via Blijburg.nl of de Facebookpagina van het evenement.

Pop-up Wellness voorafgaand aan het Herfstbal
De dagen voorafgaand aan het Herfstbal kan er op Blijburg al een innerlijke wasstraat worden ondergaan. Van woensdag 8 t/m 11 november staat er een pop-up wellness rondom de kapel van Blijburg. Ga voor meer informatie naar blijburg.­nl